valborg

LIVET / Permalink / 4
då var det onsdag. på morgonen vad jag i stallet & sprang ute. Sedan var det skolan vid elva tiden. Gick runt i halva stp och gjorde matte uppgifter, solade och mös. Kanske drygt & klurigt med uppgifterna men skit samma i detta vädret. Så vid 13.50, hade vi muntliga np i matte. Gick hyffsat bra, man han nästan inte tänka bara. Alla svar o uträckningar skulle fram på någon sekund. Aja hoppas på det bästa i slut ändan! Kom hem efterskolan vid tre. Har suttit här och glassat framför datorn med massa musik osv. Hittat perfekta högklackade rosa skor till klänningen under. Tummen upp för det! Sen ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på faktiskt.. antingen stads parken eller bålet med folk hemma i stp. Ska grilla här hemma först med fam. kugelberg iallafall :) Passade ju Nina igår och hon var med nere på stallet, den lilla tokan. Blev helt exalterad av hästarna och skulle klappa dem hela tiden. & jag har stora planer för denna lilla sötnosen. Hon ska ta över mina hästar och bli en duktig hoppryttare. Sen ska hon vara med som dansare och kanske sjuna med mig på scen när jag är artist. Vad sägs om det? Hihi. Nej skojade, men vem vet vad framtiden kommer att bjuda på? Inte jag iallfall. Nu ska jag ut och gå en power walk i den härliga solen och sola vidare. Ta ett dopp i poolen och chilla. Ni får ha det super, vi hörs av. (har fortfarande inga funktionella mobiler. båda två är kaputt eller no money rättare sagt) Vi hörs ikväll.
& grattis till paulina som fyller 16år idag. & till alla 5 sötnosar som fyller 19,17,15 ja gud vet vad. Imorgon :) pusshej
/evelinalundin. breath slow, take it easy.jag älskar också jordgubbar om igen viste det, tihi dock inget smink idag.
på kinden är det skugga som ser ut som rouge eller något (n)

home.

LIVET / Permalink / 0
Yes. Hemma från skolan, äntligen! Biologi som sista lektion är så sjukt segt. Har kollat Uggly Betty & käkat musli och mjölk, tihi och bara latat mig. Så jag var inne snabbt på bilddagboken och kollade.. Många vänner att kolla in där så jag stack ut lika snackt som jag kom in haha & såg detta dock inna jag försvann där ifrån! Ja snacka om mycket, en vecka hade jag faktiskt över 5000 besökare? Tjenare .. hahahaha :) Men det är bara bra, lika många besök vill jag ha här ju.
Iallafall så får ni ha det bra för nu ska jag till stallet, sen kommer mamma hem & vi ska färga håret. Resultat bilder kommer senare. Pusshej leverpastej <3

skooolan

LIVET / Permalink / 0
Då sitter man i skolan. Började 09.05, ganska lugnt.  Hade spanska först, lekar och lite skrivande. På matten var det inget seriöst snack från min sida. Bara en massa flabb med Hoff. Nu har vi So, och Philip sitter bredvid mig och skriker "wie" för att jag skrev om honom på min blogg. Naw snutte gull :) Aja, vi jobbar med vårt land. Boliva som nu istället heter - San Córoba. Vi gör om allting och bygger upp landet från början till nu. Ganska kul, men Olle springer runt och galer på mig för att jag också skriver här. & nu är det fel på hans data mus. Mohaha. Rätt åt han... Nej gud vad elak jag är. Skoja bara. Men nu måste vi jobba vidare, snart har vi en lunch på 1h 20min. Riktigt skönt faksiskt, sen bara biologi. Fan ta det! Men vi hörs, nu ska phille visa sin flickväns blogg. Han är kär och jätte gullig taha, och nu blev han generad för att jag skrev det så han satte en penna i örat och ba mig skriva det med. :)
Ha en fortsatt trevlig dag,
/evelinalundin. in the school
 
Till top