diexina och jag gör "come back"

RIDSPORT / Permalink / 0
(MITT 300:ADE INLÄGG, HAHA LITE STATUS DÄR ALLTSÅ? HAHA SKOJA ;)

Ja. Nu jäklar ska jag börja träna min lilla kuse ordentligt, kanske kommer tittare till helgen. Åh känns super, men också för jävligt.. Aja, vi ska göra en utav våra sista tävlingar den 26 September i Flyinge. Så gäller att träna upp muskler och tävlings kondition igen, vi har ju inte tävlat på nästan två månader snart.. Sjukt tråkigt, för jag älskar ju det egentligen. Men tappat intresset i övrigt. Älskar min lilla pixboll, men jag vill att hon får en ännu bättre framtid på banorna än med mig för jag kommer ju inte ha mycker mer tid :( Gör verkligen ont i hjärtat nu när jag sitter och skriver detta om att snart behöva säga hejdå föralltid. För när jag var liten var min största dröm att få bli en "kändis" på häst ryggen. Och att få en egen ponny. Det är iförsig en utav mina drömmar som blivit sanna, så jag får nöja mig med det antar jag. Mina intressen har flödat iväg alldeles för musiken så det får bli som det blir. Kommer alltid att tycka om att rida, och de har ju gjort att jag hållt min form trotts allt. Man tror inte att riktigt träning på häst rygg gör något, men det gör det. Mage, ben och rygg. Väldigt mycket mentalt i huvudet tränar man också. Aja, ska ut till henne nu. Bättre sent än aldrig, men så mycket fotboll på måndagar och onsdagar i denna familjen så jag blir sist med mitt idag. Haha. Ha det bra iallafall, tänkte slänga in en bild på oss. Ett tag sedan det kom upp ju faktiskt. + jag har gjort ny musik till första sidan, vad tycks?!
/evelinalundin. kommer alltid ha en hästskalle

spanska lektion

LIVET / Permalink / 1
Ja, jag sitter i datorsalen och leker lite på internet. Snart börjar min spanska lektion, lite fler elver har till kommit. Vi har fått nya scheman igen, lite sådär.. Inte så bra fortfarande på ons&tors, men får väl överleva tills vi kommer tillbaka till våra riktiga lokaler. Precis ätit China Box med lilla Vicky, skit kul gick lite på Triangeln också. 
Så nu hinner jag inte skriva mycket mer, vi hörs senare idag. 
/evelinalundin. <3
lilla vickan och jag, hahaha
kommer nog mer inlägg med bilder sedan. ska ha datorkunskap efter detta, wie
god söndags kväll

LIVET / Permalink / 0

Snart är det dags för skola igen! 
Tänkte dra en snabb text om vad jag gjort under dagen efter senaste inlägget..
Jag och mamma drog ut till stallet vid halv tre-tre, red dixpix på fältet lång & låg. Hon behöver jobba upp sina ryggmuskler o rump muskler, måste börja någonstans iallafall. Julia och Tulle kom förbi och red en stund, haha. Sen åkte vi hem och handlade på City Gross. Jag köpte choklad mouse som jag och Szidi åt senare under kvällen. Åt taccos med familjen innan det dårå. VI snackade och kollade på Patrik 1,5. Sjukt ball film, fastän de var typ 4 gången jag såg den. Aja, sen har jag bara suttit här efter att hon stack igen. Snackat med lite allt möjligt folk. Inget intresant har hänt precis, men skrev en text med as skön melodi idag. Tänkte jag lägger upp början utav den, faktiskt ganska djup och bra. Fått lite insperation av en viss person, butbut.
Nu ska jag stänga ner datorn för dagen, taggar veckan som kommer. Ska nog bli roligt, och konstigt nog längtar jag efter frukost imorgon bitti. Taha, jag är störd ibland. Men min drog för tillfället är, yogurt o flingor. Och jag ska börja springa några gånger i veckan, tro det eller ej. Mindre data, och mer/bätte hälsa ska det bli. Tydligen ska det bli as varmt i början av veckan igen iallafall, hallå? Det är lite sent, nu vill jag fan iallafall ha vinter. Eller bara jag som är enasm om det? Hih. Skit samma, godnatt på er. Hoppas ni haft en lika bra vecka som jag. Lite motgångar, men mest framgångar. Tummen upp, (y)
/evelinalundin. keep moving on.


when everything feels wrong, you're standing there. infront of me. and suddenly i feel so strong, is it here i belong? i feel free, tell me is this true? am i supost to fall in love with you? i need to now.


cus' baby we can take it slow, i will do anything to get you close. cus' baby, i need someone like you. tell me, what i need to do. i will climb the highest mountain, i will run the whole world around for you. i'll do anything, please say that this is true.

Till top