julafton!

LIVET / Permalink / 1
Ja, här sitter jag nästan sist vaken av alla här i huset..
Denna dagen har gått ganska fort tycker jag, och den har varit lika mysig som alltid. Jag vaknade upp vid halv elva, gjorde inte så mycket på förmiddagen förutom att följa med päronen till varberg för att handla lite småsaker snabbt som behövdes. Sen kom vi tillbaka och alla gjorde sig iordning och fixade maten osv. Kalle Anka missar man aldrig heller, lite segt men alltid lika "fashinerande" att titta på. Jag lockade mitt hår efter det, och några timmar senare blev det julbord med massvis av godsaker. Julskinkan är min favorit, hihi men efter att de sjunkit ner och jag kollade klart sista avsnittet av julkalendern med min lilla kusin Kajsa så blev det gitarr spel för min del. Och vid halv nio kom "tomten".. Tog ett tag att dela ut allt som låg under granen, men det gick tillslut. Jag fick inte så värst många, men värdet innuti dem var förklaringen. Fick massor jag inte alls trodde jag skulle få, och som överraskade mig positivt!
Ny mobil, presentkort på VeroModa 750kr, klocka, stövlar, Fred Perry hood-tröja, böcker, smycken och lite underkläder. Jag gillat super mycket! En lyckad jul i år...
Sen drog tiden iväg och vi "vuxna" spelade julklappsspelet där jag tog hem fyra paket tillslut. Wiho, två pilsner vann jag blandannat. Huhu! Som jag skrattade när jag öppnade dem, menmen. Det är en höjdpunkt på julaftonskvällen alltså. Börjat bli en tradition att köra det spelet i vår släkt nu. I alla fall har jag proppat i mig en massa julgodis och onyttigt under dagen så jag fick magknip hihi. Inte så bra, men jag överlever. Och överlever nog den kommande natten för jag går på medicin nu för min jäkla rethosta så strax ska jag krypa ner. Hoppas ni där ute haft en underbar julafton med många skratt och glada miner. Och hoppas inte tomten glömt era små önskningar.. Annars ha en riktigt bra helg, tills vi hörs igen. Vet aldrig när det blir, men det kommer bilder från denna dagen så snabbt som möjligt. Men puss, och sovgott. Vi ses!
/evelinalundin
Till top