julafton!

LIVET / Permalink / 1
Ja, här sitter jag nästan sist vaken av alla här i huset..
Denna dagen har gått ganska fort tycker jag, och den har varit lika mysig som alltid. Jag vaknade upp vid halv elva, gjorde inte så mycket på förmiddagen förutom att följa med päronen till varberg för att handla lite småsaker snabbt som behövdes. Sen kom vi tillbaka och alla gjorde sig iordning och fixade maten osv. Kalle Anka missar man aldrig heller, lite segt men alltid lika "fashinerande" att titta på. Jag lockade mitt hår efter det, och några timmar senare blev det julbord med massvis av godsaker. Julskinkan är min favorit, hihi men efter att de sjunkit ner och jag kollade klart sista avsnittet av julkalendern med min lilla kusin Kajsa så blev det gitarr spel för min del. Och vid halv nio kom "tomten".. Tog ett tag att dela ut allt som låg under granen, men det gick tillslut. Jag fick inte så värst många, men värdet innuti dem var förklaringen. Fick massor jag inte alls trodde jag skulle få, och som överraskade mig positivt!
Ny mobil, presentkort på VeroModa 750kr, klocka, stövlar, Fred Perry hood-tröja, böcker, smycken och lite underkläder. Jag gillat super mycket! En lyckad jul i år...
Sen drog tiden iväg och vi "vuxna" spelade julklappsspelet där jag tog hem fyra paket tillslut. Wiho, två pilsner vann jag blandannat. Huhu! Som jag skrattade när jag öppnade dem, menmen. Det är en höjdpunkt på julaftonskvällen alltså. Börjat bli en tradition att köra det spelet i vår släkt nu. I alla fall har jag proppat i mig en massa julgodis och onyttigt under dagen så jag fick magknip hihi. Inte så bra, men jag överlever. Och överlever nog den kommande natten för jag går på medicin nu för min jäkla rethosta så strax ska jag krypa ner. Hoppas ni där ute haft en underbar julafton med många skratt och glada miner. Och hoppas inte tomten glömt era små önskningar.. Annars ha en riktigt bra helg, tills vi hörs igen. Vet aldrig när det blir, men det kommer bilder från denna dagen så snabbt som möjligt. Men puss, och sovgott. Vi ses!
/evelinalundin

framme i götaland..

LIVET / Permalink / 0
Här sitter jag i ingemansland utanför Göteborg med mammas släkt och min familj. Ganska mysigt men inte mycket att göra. Vi kom fram vd halv sju, kvart i sju och fick godmat och efterrätt så under dess timmarna sedan har jag glott tv och skrivit lite på en låt som ska bli klar. Annars under dagen har jag vaknat upp hos Sammi, åkt hem och packat och fixat i stallet sen suttit i en bil upp hit. Min rumpa tål inte det alltså, får så jävla ont av att sitta stilla i en bil sålänge menmen. Man får stå ut, har ju en dag imorgon att se framemot. Lyckats få en skymt av alla julklappar och kan ana direkt vad jag kommer att få! Men jag hann inte skriva mycket igår ju, så gör en liten snabb sumering av vad som hände osv då..
Vaknade och drog till stallet på förmiddagen, red och var social med Sarah och barnen. Åkte hem och drog till Lund/Nova med Matilda Szidi o Katrine. Mös och kollade runt lite, sen åkte vi hem vid sex då jag hade gäster hemma. Eller en gäst, farmor! Åt godmiddag och sen skyndade jag mig till buss och tåg som skulle ta mig till Eslöv. Där jag sedan såklart också spenderade kvällen och natten hos Sammi. Vi gjorde lite allt möjligt, och han fick sin julklapp av mig som han verkade uppskatta hihi. Älskar att ge bort saker eller skämma bort dem jag tycker om vid högtider osv.. Men ja!
Somsagt sitter jag här nu, mina kusiner är här som jag inte sett på två år nästan. Dem har förändrats och så har nog jag och Anton med haha. Aja, nu får ni ha en underbar kväll och kommande dag. Riktigt varma julkramar och pussar till er alla där ute i världen som sitter och läser nu. Ska nog ta mig lite tid att uppdatera något imorgon också, men sålänge en RIKTIGT GODJUL! Ta fram alla glada miner och sprid glädje och värme, vi hörs och ses! Puss&Kram
/evelinalundin. du får mig att lee

hej mitt vinterland.

LIVET / Permalink / 0
Godmorogn era små nissar, ni ligger säkert och sover fortfarande.. Men lilla jag har fått extrem rethosta via min förkylning så jag vaknade vid tio. Men lika bra det, har lite saker jag ska hinna med idag så måste rusa till stallet vilken sekund som hellst och rida osv.. Sen ta bussen till lund, och vidare till Malmö vid halv tre. Ska fika med lussetjejerna då, och ikväll ska vi fira min pappi för han fyller 42år. Grattis till honom! (L)
Sen på ondags somsagt far jag och halva familjen till Gbg, vilket jag egentligen inte har lust med men ska shoppa satan på freeport och massa på mellandags rean så det får jag se fram emot istället för allt annat nu. Och imorgon, ska jag försöka hinna träffa Katrine Matilda och Szidi hade jag tänkt. Blir för lite tid över jämt till dem men ja, ni får ha det så bra sålänge. Vi hörs senare ikväll. Puss
/evelinalundin.
Till top