tjugo fjärde februari

LIVET / Permalink / 3
Det är idag tisdag. Också fettisdagen, eller semlansdag. Har tröttnat på semlor så jag tänker inte äta någon tyvärr, haha. Min skoldag har varit lång, lite slitig och tråkig. Många lektioner och mycket att förvara i huvudet. Infromation som typ går in genom ena örat och försvinner ut en stund senare ur det andra. Nej så är det inte, men det känns så.
När jag kom hem från skolan pluggade jag spanska och fixade lite, har fått min plattång tillbaka från mormor&morfar. Glömde den i helgen när jag var där.. Kanske en kort historia om hur den helgen såg ur föresten? .. :)

Fredagen började med en tågresa till Varberg ganska tidigt på morgonen. Där morfar hämtade upp mig, vi åkte hem till frillesås och jeppe (hunden) var helt galen i mig. Tihi, sen åkte jag och mormor på en liten shoppingtur. Först kungsmässan, fick puder o en ny hatt. Sen freeport, hann inte kolla så mycket där men gud vad jag vill shoppa loss där snarast. Åt på donkan snabbt och sen körde vi hem vid fem igen. Blev mat och tv sedan resten av kvällen. Mys och mormor var väldigt glad över att jag åkt upp till dem som tur var, :)
Lördagen var lika tidig. Fixade mig och fick schuts in till kungsbacka där jag tog pendel tåget upp till Gbg Centralen. Där mötte Jessi upp mig och vid tolv åkte vi med bil upp till Jönköping. & efterlängtade Cassie, Beckah & Felicia mötte upp oss utanför a6. Sötbollar allihop! Resten av dagen träffade man bla, Sanna Alexander Hurtig, Sally Julia och massa andra.. Vi åt allihopa på Ikeas restaurang. MUMS! På kvällen strosade vi runt i huskvarna, gick upp efter många om och men till Lisa, & Pierre. Kenny var den som fick mig tillslut att gå upp, han är efterbliven men väldigt schyst och rolig!Hälsade på och snackade med dem lite grann, mina nya texter diggade Lisa också :)
Sen åt Cassie Flisan Beckah och jag på Shanghai i stan. Hade ingen matlust efter att jag brast igen.. (n) Åt ganska mycket ändå. Sen begav vi oss till juneporten, där hände lite tokiga saker. GUD BECKAH! KOMMER ALDRIG GLÖMMA DET, HAHAHAH OMG. Kan inte säga det här men ja det var en upplevelse till max. Resten av natten befann vi oss hos flisan mys och massa snack <3
Söndagen smög fram och den var täckt av snö. Hände inte mycket, träffade sannu och dem igen en stund.
Åkte med gråten i halsen, som sedan rann ner för kinderna och musiken i höronen på en buss hem till Lund igen. Där pappa hämtade upp mig. Kollade Beck filmen på tv sen somnade jag. Tack för en kul helg tjejer, även om allt blev lite upp och ner för min del. <3<3

Nu är allt still i mitt liv. Och jag är tom på ord.
Orkar inte mycket mer.
Kraften av att orka leva vidare, och min styrka får jag inte från mig själv längre.
Den kommer från mina vänner som stöttar och finns till.
Tack ni, det betyder mer än ni tror.
Bloggen har en ny header vad sägs om den? Ska bli lite mer upp piffningar snarast, nu
ska jag ner och rida min lilla knasboll till ponny. Puss på er <3
..kan någon spola förbi morgon dagen? snälla jag ber er. det datumet gör ont att tänka på (u)..
/ en helt ny evelinalundin.
Till top