ny musik

MODE - STIL / Permalink / 0
Blev ny musik på bloggen. Alltså lite party musik typ, haha.
Sitter på Isaks dator hemma hos dem, spelat gitarr för deras gäster lite men han själv är inte hemma. Han är i Höllviken och träffar en brud. Önskar honom lycka! Jaja, vet inte vad jag ska göra ikväll riktigt.. Ingen svarar mig eller är hemma. Kanske blir här hela kvällen...

Haha jaja, telefonen ringde. Det var millan, ska dem till henne och kolla film. Så mer skriver blev det inte här, ska hålla mig uppdaterad här nu offtare. 2-3gg om dagen känner jag. Blir det bra? Haha får väl se hur mycket tid jag får till det. Men somsagt ha det super. Nu ska jag cykla och njut av den nya musiken här.
/evelinalundin. visa ditt intresse, eller förlora  mitt!

äntligen fredag?

MODE - STIL / Permalink / 0
Godmorgon?
Nej, men jag vaknade faktiskt 12.47 idag. Helt sinnes!
Ingen var hemma, bara lilla jag som gick ner i morgonrocken och tog två frallor och satte på tvn. Timmarna gick väldigt fort imorse, blev en tur till Diexina vid tre-fyra tiden med mamma. Skrittade ut en runda, brukar vara det vanlig nu när jag inte har någonstans att rida. Men till månads skiftet ska mamma betala Kjell/Karro så jag kan får rida där istället på deras banor. På tal om häst världen. Så lackar jag ur på datorbasen nu som man ska anmäla sig till tävlingarna på.. Jag har alltid haft klydd med den, ALLTID. Och det gör att jag itne kan anmäla mig till kommande tävlingar, för att det aldrig blir uppgjort med betalningarna osv där. Antingne så är det varje förening jag lyckas tävla hos som är sega och dumma. Eller så är det datorbasen som helt enkelt kan gå och dö. Såååååå vansinig på den nu.
Aja, jag känner matdoften från köket nu och så mycket gitarr jag spelat de senaste dagarna blir det inte mycker mer text. För vänsterhandens fingertoppar svider, hihi. Älskar den enormt dock.
Tänkte lägga in lite bilder på mina senaste inköp sen, och det jag hellst vill ha till kommande hösten.
17 Augusti klockan. 15:00 börjar jag iallafall äntligen på Rytmus. Innan dess, ska jag ha hunnit göra många saker till.
En viktig.. Är att bli väldigt mycket brunare. Så vädret kan gärna få bli varmt och soligt ;)
/evelinalundin.

godkväll

LIVET / Permalink / 4

Denna dagen må jag säga varit seg. Vaknade 12.17 som jag skrev i förra inlägget, och jag har bara spelat på den nya gitarren nästan. Red ut en mysig tur med Dixie också.
Har fixat Cajsa Höglunds blogg nu under någon timme, vill ni att jag fixar eran, eller hjälper er så gör jag det gärna. Trotts allt fortfarande sommarlov och ganska mycket tid till det. Många som frågat! Så skriv en kommentar så addar jag er på min bilddagbok, och så snackar vi där. Msn:en ger jag fortfarande tyvärr inte ut..
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll, åt taccos innan men nu kurrar magen efter chockladmouse eller läsk.
Tjing
/evelinalundin. knarkar gitarren :)

Till top