måndag

LIVET / Permalink / 1
Skolan har slutat för dagen. Jag har suttit och tråkat här i någon timme nu. Jag ska dra mig till stallet hade jag tänkt sen får vi se vad som händer.. Solenskiner lite mellan åt idag, vill att den ska göra det hela tiden. Men man kan inte bara mer än att hoppas och önska om det. I övrigt känner jag att vissa vännskaps relationer jag har är ur balans. & jag vet inte hur jag ska bära mig åt. För ingen vill snacka med mig så jag förstår ingenting. Ignoreras och knuffas utanför. Jag är bara en i mängden, men jag har börjat bli trött på att få dem kalla blickarna tillbaka. Inte ett ända ärligt leende på sista tiden och det sårar mig. Vad händer?

ha en fortsatt trevlig dag allihopa, glöm inte lyssna på flipsyde - when it was good
så jävla bra. tjing <3

åh älskade vårväder

LIVET / Permalink / 1
Sitter här halvnaken nu .. haha, ska byta om till stallkläder och jag lyssnar på Kelly Clarksons - My life would suck without you. Riktigt bra! Annars har allting varit super både igår och idag, riktigt glad och speedad båda dagarna typ. Igår var jag i stallet efterskolan sen stack jossan och ja in till Entré. Sjukt najs och fint, men full packat med folk över allt.. Åt på Mc donkan efter vi varit där i någon timme, fick sådan special meny. Tog QP Cheese, två hamburgare då och stor pommes + läsk & en glass med chokladsås. Orkade bara 1½ hamburgare. Jesus vad mätt jag var sen alltså.. Och josse satt och lekte med en leksak hon fått i sin Happy Meal. Så en kille som var 21år satt o skrattade åt henne.. Det läskiga var att han följde efter oss sen.. Huh! Dock började han snacka med oss och var faktiskt ganska trevlig. Sen åkte vi hem då vid nio typ.
Stack till Nikky & Timmy när jag kom hem och mamma hämtade mig sen vid halv elva kanske. Natti natti vid halv tolv tror jag sen. Idag började vi halv elva, (y) Innan jag gick till skolan, gick jag upp vid halv nio och sprang?! Jag är fan duktig? Det var jätte skönt faktiskt, efter det hem och ducha. Tog en nyttig frukost, macka med pålägg jucie och en tallrik mjölk&fullkorns flingor. Imponerad av mig själv faktiskt! Skolan började sen med matte, gjorde inte provet.. gör det nästa vecka. Sen på son var det fan helt sjukt kul.  Haha och jag var över glad och helt galen, Magnus och jag hade pappers krig taha! Det finns ett litet barn i den läraren med alltså, aja. Sen hade vi överlång lunch då vi glassade i solen. Alla skulle prova mina solglasögon, uuh. Jeje sen engelskan sög somvanligt. Direkt efter det hem .. och ja nu sitter jag då här. Ska ta på mig stall käder och gå ner till stallet och rida fixa Dixan för tävlingen imorgon osv. Puss på det!

Ikväll blir det dalbrottet. Saknade dalbrottet med folk. Ska grilla och mysa! Kan inte lägga in bilderna från mobilen ifrån igår osv.. Annars hade här varit några stycken här under, haha. Ha en riktigt skön fredag allihopa. Det ska jag fortsätta ha. Är på riktigt pepp och glatt humör. So don't try to stop me! Tjingeling (mp) <3

the spring

LIVET / Permalink / 0

Idag vaknade jag hos Josse vid halv åtta. Segt japp! Mys kvällen innan med massa film och Hampus, Morten & Danne var med. Så vi stack till hennes sjukgymnast imorse dårå, sen åkte jag hem och tog hand om dixan. Fixade mig sen åkte jag med Josse in till Procivitas, trevlans. Åt i matsalen där först, mycket gott. Sedan var jag med på Engelskan. & chockande lärde jag mig nog mer än vad jag gjort på mina tre år på central. Ärligt talat! Riktigt bra och skön kille till lärare, som lärde ut jätte bra och jag kände att engelska var roligt att lära sig igen. Älskade det när jag gick på lågstadiet och var sjukt grym på det. NU suger det pga min äckliga dåliga lärare :( haha. Jaja, åt kina mat. Efterlängtat som satan, dock var currysåsen lite stark. Efter det åkte vi hem jag böjade plugga So, och har gjort ett bra tag. Vart på stallet en liten stund till och hade tänkt att sola men jag dissade det och gör det imorgon med Szidi istället. Ikväll tror jag att jag ska träffa Hampus en stund. Sen sova ut till den hemska skoldagen imogron, dock ett plus att det är kanelbullar som lagas på hemkunskapen! Idag kände jag dock också att våren äntligen är påväg, var nästan lite små hett om kinderna när solen stog mitt på himlen idag och fåglarna kvittrade glatt i träden, wie. Hoppas det stannar nu. Aja, ska äta glass & äpple nu. Puss på er, här kommer lite låt texter och så som stämmer in på mitt liv och mina tankar.

(ur sara löfgrens - starkare)
Om du lovade att ändra dig och bli normal
Om du sa jag kommer alltid att älska dig
Skulle det inte spela någon roll
För tro det eller ej men jag älskar inte dig
Du brände dina broar när du sa det där
Som fick mig att förstå vem du egentligen är
Jag vet du bär en mask som du tror ingen ser
Och när du försöker le så ser vi den bara mer
Du har sårat mig mera än du tycks förstå
Men ett öga för ett öga, ja det heter väl så
Och du som tror på karma, och kallar dig lärd
Borde veta att i nästa liv blir du ingenting värd.

(ur moving on - sarah dawn finer)
Dreaming hoping
For another try
I've been looking searching
Deeper down inside
And if I lose my way
I'll find another road
‘Cause I can make a change
On my own
I'm moving on
And I'm gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone
I can be who I wanna be
And start living my life of me
I believe it finally
I'm moving on
Something somewhere
That I long to find
I am learning slowly
One day at a time
That if I lose and fail
I'll be fine.
/evelinalundin. me like you <3

Till top