tävlingsdag

RIDSPORT / Permalink / 1
Super dag!
Förutom dess början, då vi glömde allt möjligt här hemma och fick vända. Sen när vi kom till tävlingsplatsen var det då 2,5km till själva tävlingsbanan från parkeringen. Så hade sjukt brottom! Vetrenärs besiktade henne somtur ingen kö, sen broddningen gick mindre bra. Hon kunde inte stå stilla! Så snabbt iväg sedan, 15 minurter tog det ungefär. Travade mest ändå. Gud ja, han inte kolla banan eller på banskissen fick berättat för mig typ halva grunden bara?! Så var såklart den innan mig inte där heller. (n) Lyckades ta mig igenom banan felfritt ändå, ingen bra tid. Men chansade på varenda väg nästan. Sen fortsatte dagen och andra klassen var en LB till, Svelan Cup. I min kat, var vi ca 43 startande tror jag om inte mer. Och den rundan gick super, förutom två/tre språng som blev lite konstiga. Men banan var lång, 14 hinder och 16 språng. Tuff! Somsagt så nollade vi oss ändå, på en måttlig tid. Räckte inte till placering. Men 14 blev jag, och hade jag satsat mer hade jag nog tagit runt de sista placeringarna iaf. Men tyvärr har det inte gått så bra de senaste gångerna så kände att hennes själv förtroende behövde stärkas och de gjorde det förhoppningsvis. Åt sedan med Mikaela, Jossan Dinse och Ida. Mumsigt! Sen bilfärd hem och nu har jag precis ätit grillat. Vad händer ikväll? Ring/smsa, för jag vill göra något mina vänner små. Lite bilder kommer också, pussssshaj
/evelinalundin. nöööjd

  

oh så var veckan slut

MODE - STIL / Permalink / 0
Jag har haft fullt upp och no time för bloggning alltså. Sorry! Men veckan har varit grymt rolig och framsteg har jag tagit i både skolan och med musiken tycker jag.. Så i fredags efter skolan blev det stallet och lite fix här hemma. Åt grillad mat med familjen och kvällen slutade i min friggebod med människor. & vi hade roligt, ja fyy fan. Tahaha :D Tack tjejer!

Blev sent isäng och sen tidigt upp. Inget uttalande om hur jag mådde men jag pallade mig upp och började fixa mig. Amanda kom cyklandes och vid nio stack vi och min mamma till Landskrona för vi skulle ställa upp i Stjärnjakten 2009.  Underhållande dag, och resultatet blev super. Båda gick vidare och även Manda, Mikaela och Vilma. Jätte kul och vi sjöng våra låtar två gånger, vi som gick vidare då. Träffade min "kusin" som jag inte sett en pust av på över två år, och hennes mamma. Och annat bekant folk man inte sett på evigheter. Söta lilla Sara var också och tittade :) Så lyckad dag till max, mys på café och lite allt möjligt så yes. På kvällen var vi i familjen hos Hanssons. Kollade mest tv och fikade, och som jag sa. Antingen kommer Sverige i top 5, eller nästan sist? Ja, så är det bara. Men lilla Nina var helt galen, många skratt åt och med den lilla sötan. Och snart kommer det ju en till liten knatte, undrar om den slåt Nina i söthet. Hehe ;)
Så jag deckade så trött och utsliten jag var vid halv två, körde hem vid halv tre. Så inte föräns då blev det riktigt säng för min del. Guud vad skönt.

Idag vaknade man ju såklart också då klockan halv tolv. Wie, ska cykla till stallet nu och kolla på tävlingarna osv. Ha en fortsatt trevlig dag. Hoppas ni haft en lika bra vecka som jag haft, dock en exktreem träningsvärk i båda benen. Över allt! Jobbigt värre, aja. Tjing
/evelinalundin. fullt ös medvetslös, men jag lever?!
Till top