tankar

LIVET / Permalink / 1

sitter i skolan nu, har extremt mycket att göra denna veckan.. helt sjukt! vet inte om jag orkar alltså. men ska ta mig hem snart om någon timme när jag slutat, och då ska jag plugga plugga & plugga. och laga mat för jag svälter snart hihi :( puss sålänge, får se om de blir mer inlägg idag.

/evelinalundin.


säg mig, vad ska man göra när man älskar någon man kanske egentligen inte borde? och hur ska man förklara och kunna stänga av allt, när man bara försöker följa sitt slitna lilla hjärta?
svara mig på det..

första advent

MUSIK / Permalink / 2
Idag är det ju förresten "första advent". Inte många som kanske lagt märke till det, men så är det. Har ätit mat med mamma och lillebror ganska nyss. Och hittade sedan denna låten, ganska härlig. Ska kolla matchen, el classico. Barca - Real! Jag hejar på Ibrah fastän han inte spelar.. än? .. Nej men, sen ska jag fortsätta plugga/skriva på mina abreten osv och sova. Ny vecka imorgon, och jag säger samma sak då:
- ny vecka, nya tag.
Så ha en bra kväll, njut av pepparkakor, värmeljus, lussebullar kanske? och sånt där mysigt. It's always worth it!
/evelinalundin.


(och med detta inlägget har jag skrivit sammanlagt 500 inlägg. shit säger jag själv, men ja. var tvungen att skriva det, hihi)

Till top