nina är här..

LIVET / Permalink / 0
Då var det kvällen? Nej inte riktigt, klockan är bara fem och de är svart ute?!
Usch alltså. Har hunnit med Dix i några timmar innan idag, hon är klar för tävling imorgon i Skabersjö. Och nu somsagt har Nina anlänt, så passar henne. Så söt, sitter o pratar för sig själv o sjunger osv. Världens goaste skit unge alltså.. Och nu ropar päronen att de är taccos serverat i köket. Wiho!
Så det blir en lugn hemma kväll för mig tror jag med Nina och kanske andra/ngn annan sen. Så vi hörs, för jag svälter nästan. Poss
/evelinalundin.

humöret på topp!

LIVET / Permalink / 0
Jajamensan, silken fantastik dag gårdagen blev. Gud alltså!
Jag och mamma tog det först super lugnt på Ystad Saltsjö bad i 4-5timmar. Underbart, solade tränade gym bastade simmande jaccuzi (stavn?) och åt. Mums säger jag till det bara! Så avslappnande, rensade ut ganska mycket ur hjärnan. Sen på vägen hem körde vi inom Swedala Outleten.. Där Evelina blev ännu lyckligare då hon hittade en jacka att bära i vinter. Röd blev färgen, chockande men riktigt skön&fin. Blev två Koola Anna tröjor också, tack så hemskt mycket igen mumi för allt. Vi körde sen direkt till stallet, fixade där i en halvtimme med allt jag hade lite brottom. Slängde oss in till affären för att handla lite saker, sen fixade jag mig och så och tog bussen 19.00 in till Malmöö!
Där.. mötte jag upp Vickan först, saknat henne! Sen gick vi mot Ankara vid Triangeln, stod där ett tag och väntade på alla. Då smög Sara & Freja fram till oss helt bara så där. Viste vem dem var men där stod vi och skrattade och pratade sen. Och lite över åtta kom prinsessan! Så vacker så vacker, och där efter började kvällen.
Vi gick upp, beställde buffé allihopa.. Tog mat i mängder och "minglade" runt kan man väl kalla det lite. Över 20 tjejer där ju.. Sen sjöngs de för Esin och det kom en Magdansare som var riktigt grym. Såklart blev det bla turkisk dans på den lilla scenen där på restaurangen och annan dans. Massa annat folk som hängde med och det vara bara glada miner. Allas höfter shakade loss och gud.. Blev lite vila emellan åt, då Esin öppnade presenter och vi fick en underbart god tårta osv. Sen blev det självklart ännu mer dans, runt alla borden med sån typisk turk dans tror jag. Vi sjöng tre-fyra gånger somsagt för lilla sötnosen och hon stod på stolen och dansade och allt vet vad. Det var en riktigt kul upplevelse hela grejen. Folk drog sig sedan vid elva till Buddah. Jag Freja och Sara gick dit.. Puuh jobbigt, men sen väl där.. Smällde det! Var inte så bra musik hela tiden, men mesta dels. Träffade jätte många bekanta. Lärde känna lite nytt folk och vi shakade, dansade och skrattade fram till ungefär två. I slutet befann Esin Jag Freja Carolina o lite fler tjejer kvar med, Tahir Sammi Kutte Adam mf.. Hade riktigt roligt, svetten rann nästan från min panna. Fick bli hemgång sen efter allt, och då gick vi först till Donken och vilade lite. Sen drog killarna, så en liten stund efter det ringde jag taxi och tog mig hemmåt. Somnade med telefonen i örat efter ett samtal vid halv fyra-fyra. Och pustade ut! Min energi var helt slut..

Tack allihopa som deltog igår, har inte haft så kul på länge och hoppas verkliegn att Esin blev nöjd med allt för det var ju hennes födelsedag. Hon är en helt underbar person, verkligen! Så snäckan, din Sweet Sixteen kommer vi alla minnas. Tack för att jag fick vara med och fira din dag fining :)
Det kommer massa bilder senare idag, massa massa.. Så håll ut, ska ner och äta frukost nu bara.
/evelinalundin.

happy birthday to..

LIVET / Permalink / 4
ESIN & ALEXANDER KUGELBERG!
Stort grattis till er båda. Sitter bilder över hela Stp på lilla Alex som fyller 40år idag. Och ikväll/idag ska massa tjejer göra Esins 16års-födelsedag till den bästa.
Denna dagen har jag längtar efter!

1. Ystad saltsjöbad med mumi
2. Shoppa lite
3. Träning
4. Malmö restaurang Ankara fira Esin med mat osv.
5. Vidare till Buddah
6. Hem med Vicky och sova

Haha så ser min planering ut iallafall & nu ska jag och mammsen köra, ska ha en riktigt avslappnande dag på spat i Ystad. Hihi, har mobilen med mig hela dagen så slå gärna en pling. Annars ha det bra!
/evelinalundin.
im gonna dance the pain away tonight, im gonna make my self feel alright. im gonna make you wanna tuch my hips, make you wanna feel my lips. but then im gonna turn around and leave you, as you did with me.
Till top