prov och bio

LIVET / Permalink / 0
Idag ser schemat ut såhär.
8.45-10.00 PROV SAMHÄLL.
10.10-11.15 Svenska Läsning
11.15-13.00 Lunch
13.00-15.00 BIO
Så himla underbart alltså, provet gick lysande idag igen. Känns verkligen bra att allt pluggande ger resultat. Hoppas på bra prov resultat också såklart. Annars är dagen solig och lite halv varm, sitter här med Måns Jonas Blomman och Emil. Alla andra äter den goda lunchen som severas idag, Spagetti Bolognes. MUMS! Ska öva med Sebastian lite snart på den låten jag ska sjunga på sång cafet. Sen poppa popcorn till bion, så jag slipper köpa där. Thihihi, smart va?! Aja, ha en fortsatt trevlig dag. Här är en bild på den tröjan jag köpte förra veckan förresten, och på min outfit. Vi hörs.
/evelinalundin, saknar sin sammmmmmi


härlig dag..

LIVET / Permalink / 0
Jag gick upp för tidigt idag.. Trodde jag började halv nio, men började halv tio. Så kollade tv i nästan en hel timme inna jag tog bussen. Sen hade vi grupparbete i skolan, sv/sh. Lite svårt, men roande. Sen hade vi jätte lång lunch. Det som var helt underbart med den var att de råkat avbeställa dagens mat, så vi fick gratis BK meny på Kronprisnen. OMG så glada vi alla blev! Så rusade dit med buss 1, jag o massa andra från klassen roade oss extremt när vi kom dit hahahaha. Sjöng Mc Donkan melodin när vi gick in, alla verkligen tittade. Aja, sen fick jag och Phille vår mat först. Muums, skojade om att vi var på dejt och sånt för vi fick de på samma bricka osv as kul hade vi. Haha! Sen badade vi i nästan tre timmar, ännu mer kul. Spelade Vollyboll i vattnet, simmade och hade livräddnings övning. Och en flyttävling som jag först kom tvåa i, sen trea. Så jag fick glass med två andra. AS NICE! Sen blev det äventyrsbadet, vrickade foten lite i rutchbanan but.. Sånt händer ibland, gick över sen iallafall. Efter badet fick vi vår glass av Nino (läraren) alla härmade mig med Magnum Classic, taha. Beställde liksom först, sen kom resten med exakt lika dan. Hihi, sen drog jag mig till konserthuset. Där jag missade bussen för att stadsbussen inte stannade fastän jag tryckte STOPP. Så arg jag blev, sen skulle jag hoppa på 173an på Värnhem istället. Då var den fullpackad, kunde knappt stå. Så jag fick vänta på 174, så var så arg och hungrig (konstigt nog?) att jag köpte China Box. Sen tog jag bussen som var försenad den med och nästan helt full. Hatar Malmö-Stp bussarna, sämst sämst och sämst. Aaaaarh! Iallafall så är jag hemma nu, luktar fortfarande klor? Och pluggar Svenska och Samhäll. Mamma tar stallet idag, för jag måste plugga som en idiot. Ändå en härlig dag, ska kolla Idol sen hos Josse kanske. Får se, börjar bli lite trött alltså. ;)
Ha en fortsatt trevlig dag ni som läser.. Det ska jag ha.
Puss
/evelinalundin, <3

söndagar är aldrig roande

LIVET / Permalink / 2
Då var det söndag, och mörket börjar falla över lilla Skåne iallafall. Tror Sverige också, menmen. Idag har jag inget gjort ett smack, mer än myst med min babe i Eslöv. Åkte hem vid fem tiden, så jag har ätit här hemma och spelat gitarr. Ska åka ut till stallet strax, bara skritta en runda med tokan och sen äta Mc glass. Huhu!
Förresten så tillbringade jag gårkvällen i Eslöv då, hos Sammi. Men Tahir var med ett tag också, tog en runda i Eslöv bla och så. När jag först kom dit var ju inte S hemma så kollade tv med Anna o Robin. Fick super god äppelpaj igen också, muums. Var lite pinsamt att komma dit hem själv först, men å andra sidan var det inte alls de. Trivs där nu :) Och lilla hunden bjarne verkar stormtrivas med mig gemfört med Sammi, tihi. Jaja, nu ska jag dra. Kyss
/evelinalundin. battlefield

GRATTIS NIKITA HALLBERG.
vi har gått skillda vägar, vilket jag aldrig önskat.
men jag kommer alltid älska dig oavsett hur vår
relation ser ut till varandra.
happy b-day <3
Till top