sound of letting go

LIVET / Permalink / 0
Vädret kan man väl inte klaga på eller?
Söndagen var helt underbar, och lördagskvällen lika så. Szidi och Matilda gjorde mig sällskap under helgens sista timmar osv, mysigt med både massa glass och glada miner. Så haft en riktigt bra helg, lugnt och skönt. Så idag i skolan missade jag bussen först, sen hände knappt något mer än att vi satt på Latinskolan och lyssade på en debatt med olika partier utanför och i riksdagen. Ända jag har att säga är, SD kan dra sig i ballen och försvinna ner under jorden! Begravas och dö, hihi. Det är patetiskt att dem ens kallar sig demokratiska och vill ta del av vår svenska demokratiska politik när de är så långt ifrån demokratiska man kan komma! Aja, bara tagit det lugnt resten av dagen i alla fall.. Ätit middag ute med familjen ikväll igen, gjort det hela helgen tack vare det fina vädret. Och kollat lite tv, ska snart sova och ladda inför morgondagen. Det är verkligen imorgon det gäller! Så allihopa ge mig en lyckospark i baken och håll tummarna. Vill inte hoppas för mycket, men jag hoppas det inte blir pannkaka i alla fall. Godnatt internet och bloggen, vi hörs senare i veckan igen eller imorgon. CIAO AMIGOS!

/evelinalundin. is back on track

IDOL 2010!

LIVET / Permalink / 6
Efter en chill och lugn tv kväll igår med Szidi, tog jag en powernap på två timmar. Sen drog jag och Crölle in till IDOL kön. Kom längst fram med några från klassen för de hade paxat plats (hihi). Så vi fröst typ ihjäl halva natten, men som tur regnade det inget. Tog lite nattamaud i en kiosk och käkade godis. Sen vid sju öppnade de grindarna, och efter kvart över tio öppnade de in til audition. Fick nummerlapp så jag var redan i andra gruppen som skulle in och sjunga, blev helt plötsligt jätte stressigt och nervöst som in i helvete. Fan längesedan jag var så nervös alltså, satan. Sjöng upp snabbt som tusan, gick in och gjorde mitt bästa MEN med "The way you make me feel" istället för var alldeles för skakig för gitarren. Fick sjunga två stycken, alltså också "God bless the broken road" .. Och sen kom all positiv feedback och kommentarer, så jag blev nästan tagen. Men körde verkligen mitt eget och sen ganska snabbt efter att dem slängt alla ur gulliga kommentarer över mig frågade dem om jag ville gå vidare: Och jag svarade? JA! Det var en explotion i kroppen, kändes först som att jag svävade ovanför marken. Efter var alla i klassen utanför och de fick sig några hårda kramar och jubel i öronen. Hihi! Landade sen på jorden igen, så nu är det bara att samla krafter och hålla ut det bästa till den riktiga juryn. Ska bli super kul att sjunga framför dem, här får ni någon enstaka bild. Jag ska ner och käka glass nu i byn, och fira ordentligt!

Crölle och Vikky gick också vidare, sjukt stolta över dem med! Ha en fin lördag annars gott folk, egentligen är jag skit trött men ändå inte. CIYA!
/evelinalundin.

 
Till top