nu kör vi snart igång

LIVET / Permalink / 0
tror det är ganska många som är riktigt taggade för ikväll. och jag är färdig sminkad och fixad i håret, kläderna åker på inom någon timme. och klockan sex kommer några hungriga ungar hit och käkar och förfestar. vill bara att tiden ska springa iväg lite snabbare nu alltså, herre min gud. det spritter i hela min kropp. vill dansa av allt skit detta året gett mig, och le som bara den för allt gott som hänt. 2011, jag är så jävla redo nu! /evelinalundin.

nyårsafton

LIVET / Permalink / 0
dåså, igår kväll efter jobbet handlade jag mat till gänget idag och tänkte sola.. men det var typ 20pers som väntade där inne redan så jag gick hem igen och solade nu på morgonen istället. nu väntar dixie på att bli tömkörd lite, sen blir det bara festa festa för hela slaten. så grymt taggad nu! kläderna hänger på en stol och skriker efter att få komma på mig, och nä. tack för detta året, det har varit kaos och det har varit underbart. nu lämnar jag det bakom mig, imorgon väntar ett helt nytt av massa nya möjligheter. ska inte låta det förfluta ta för mycket plats i nästa år. lägger upp en liten rankning på årets bästa osv sen tänkte jag för skoj skull. men nu har jag lite saker att göra som sagt, så ha det bra tills jag skriver igen. och gott nytt år på er alla, avsluta det nu med dunder och brak! för det ska fan vi/jag göra. puss /evelinalundin

näst sista dagen på året

LIVET / Permalink / 0
dags för jobb idag då ja.
inte super sugen på det precis, men vad gör man inte för extra pengar och att hjälpa till inför morgondagen då jag inte kan jobba. så haft en urdålig natt, inte sovit ett skvatt nästan. bara drömt massa konstiga drömmar, om och om igen. vet inte vad som händer med mig riktigt (haha) men det har varit så hela veckan så hoppas det går över snart. igår kväll var jag hemma med familjen, vi åt gulachsoppa till middag och det är verkligen underskattat. så gott det faktiskt är! nu ska jag äta frukost och göra mig i ordning för årets näst sista dag. känns lite konstigt att säga så, men så är det. ha en fin dag /evelinalundin.
Till top