som vilken annan söndag..

LIVET / Permalink / 0
..som hellst! Jorå, söndagar är som dem är. Ganska långtråkiga och sega, men det är inte alltid negativt eller så. Också skönt, man har tid att slappna av och vila upp sig för en kommande jobbig vecka. Så jag har efter att vaknat vid tio-elva tiden idag städat huset, solat, och spenderat nästan hela dagen med Isak. Kom alltså nästan precis hem, och tänker inte vara uppe så värst många timmar till faktiskt. Behöver sömn och vila mer än vanligt. Väntar en helvetes vecka i skolan med arbeten och prov.. 'suck'.
Aja, en snabbis om gårdagen/kvällen kanske?! Jag stack som sagt på en väns 18-års fest som alltid blir lika rolig. Alltid! Mina tjejer som jag hade med mig verkade njuta duktigt av kvällen/natten och det blev lyckat ända tills det var dags att dra hem vid två. Då mina saker var stulna, jag säger bara den som tog mina pengar kan stoppa upp en kniv i ändhålet och rotera. Fyyfan! Det är de värsta jag vet, gå och rota igenom folks väskor och plånböcker för att ta pengar och annat. Så jag grät så arg jag var, för jag hade/har inte "råd" att bli av med dem pengarna. Fattig student som man är, är varje krona viktig fan. Kunde inte somna förän efter fyra heller typ, så ja. Inte alls okej eller kul, men vad fan ska man göra?

Måste i alla fall tacka mina underbara vänner som jag festat med, shoppat med, haft filmkvällar med, krök och sleepovers och allt vad vi nu gjort på lovet... för ett perfekt lov! Detta lovet behövde jag verkligen, och jag har njutit och haft så otroligt kul. Därför avslutar jag med en bild före festen igår och slänger iväg en puss till er alla läsare. Nu väntar tre veckors slit i skolan, sen ytterligare ett lov fullspäckat av roligheter. Så hoppas ni haft ett lika bra lov, nu ska jag krypa ner framför tvn en stund och sen läsa en bok. Good night guy's!
/evelinalundin. det blir en helt ny start imorgon!

famous

MUSIK / Permalink / 0
Riktigt härlig pepp låt. Ni har säkert hört den lite här och var, men Made in Sweden lyckades verkligen iår måste jag säga! Hoppas det går vägen för Play i Sveariket och i USA.
Annars, vaknade jag tolv idag. Skönt, och mest slappat tills jag åkte till Dixie. Så kom precis hem där ifrån, och nu väntar duschen någon timmas sömn, sen käk, fix, förfest och klockan 21.00 blir det 18-årsfest! Så ha en trevlig lördag, i acctuly know that i will have a really good night. ciiiya!
/evelinalundin.

underhållande shopping

MODE - STIL / Permalink / 0
Jadå, mitt 600:ade inlägg nurå. Onödig fakta, men lite kul ändå. Som dagens shoppingtur också blev, för Szidi Fanny Brinken och jag stack in till Malmö efter ett och shoppade/kollade runt i flera timmar. Bland annat på entre, och i stan. Fick i oss mat från China Box respektive Go Go Green till mig och Brinken. Lite nyttigt av mig ändå! Aja, alla fick med sig något litet eller "stort" hem så en bra dag. Kom hem vid kvat i sex till mitt lilla hus som såklart var tomt för alla tränar utom jag (haha). Men jag drog snabbt och tog ett joggingpass med min lilla pålle på stallet och fixade där. Och vid halv åtta blev det god fredagsmiddag med hela familjen. Och vid halv nio kom Fanny och Szidi klampandes in med lite godis, men jag hade filmen denna gången. Alltså var det dags för filmkväll. Såg Wallander-Skytten. Faktiskt bra, eller vad säger du Szidi? Hon somnade som vanligt, och Fanny försvann en timme för att prata med mr.karlsson! Huhu, nej men dem stack precis i alla fall och jag tänkte krypa ner i säng snart efter att ha kollat lite OS halva natten? ... Nä, inte riktigt måste vila ut mig inför morgondagens kommande aktiviteter. Jiha, 18-års partajj för hela slanten. Kommer bli super kul! Och till att helt byta ämne, kom mamma hem med Andreas Carlssons (från idol juryn) bok: Live to Win. Blev skit glad, ska verkligen bli ett nöje att läsa den. Känner att den kommer insperera mig starkt, så jag lovar jag kommer skriva vad jag tycker om den om någon vecka.
Annars, fortsätt ställ frågor. Ni verkar ha mycket funderingar kring mig och mitt liv/privat liv. Ändå skoj! Kommer svar på allt imorgon ska ni se. Ha en fortsatt trevlig helg annars, så hörs vi. Här får ni en bild på dagens outfit som jag bar under shoppingturen i stan!
Hasta luego. /evelinalundin.


Till top