som vilken annan söndag..

LIVET / Permalink / 0
..som hellst! Jorå, söndagar är som dem är. Ganska långtråkiga och sega, men det är inte alltid negativt eller så. Också skönt, man har tid att slappna av och vila upp sig för en kommande jobbig vecka. Så jag har efter att vaknat vid tio-elva tiden idag städat huset, solat, och spenderat nästan hela dagen med Isak. Kom alltså nästan precis hem, och tänker inte vara uppe så värst många timmar till faktiskt. Behöver sömn och vila mer än vanligt. Väntar en helvetes vecka i skolan med arbeten och prov.. 'suck'.
Aja, en snabbis om gårdagen/kvällen kanske?! Jag stack som sagt på en väns 18-års fest som alltid blir lika rolig. Alltid! Mina tjejer som jag hade med mig verkade njuta duktigt av kvällen/natten och det blev lyckat ända tills det var dags att dra hem vid två. Då mina saker var stulna, jag säger bara den som tog mina pengar kan stoppa upp en kniv i ändhålet och rotera. Fyyfan! Det är de värsta jag vet, gå och rota igenom folks väskor och plånböcker för att ta pengar och annat. Så jag grät så arg jag var, för jag hade/har inte "råd" att bli av med dem pengarna. Fattig student som man är, är varje krona viktig fan. Kunde inte somna förän efter fyra heller typ, så ja. Inte alls okej eller kul, men vad fan ska man göra?

Måste i alla fall tacka mina underbara vänner som jag festat med, shoppat med, haft filmkvällar med, krök och sleepovers och allt vad vi nu gjort på lovet... för ett perfekt lov! Detta lovet behövde jag verkligen, och jag har njutit och haft så otroligt kul. Därför avslutar jag med en bild före festen igår och slänger iväg en puss till er alla läsare. Nu väntar tre veckors slit i skolan, sen ytterligare ett lov fullspäckat av roligheter. Så hoppas ni haft ett lika bra lov, nu ska jag krypa ner framför tvn en stund och sen läsa en bok. Good night guy's!
/evelinalundin. det blir en helt ny start imorgon!

Till top