"musik-tisdag"

LIVET / Permalink / 0
Japp, godeftermiddag på er. Som rubriken säger har jag haft en musik-tisdag i skolan. Bara musik ämnen, drama/skådespeleri först, sen jobbade Janet och jag med vårt egna musikprojekt/låt i ensamblen. Hade gemu, vilket skiter sig som alltid typ. Fattar inget, bara när Cecilia går igenom på hennes lektioner (n)(y) haha. Aja, sen äcklig fisk till lunch vilket jag inte digga men kom hem sen för en halvtimme sedan kanske. Har tränat/gymmat lite, och funderat en massa på att börja dansa igen. Mamma och jag är så sugna att börja igen så ja.. det finns knappt. Saknar det som fan! Ska jobba lite på låten i skolan, och fixa här hemma. Blir Dixie ikväll, och Paradise Hotell som också var awesome igår. Wiho, ha det bra sålänge. Ciao :)
/evelinalundin.

im hurting my self, if im letting you go.

vila i frid.

I MITT HUVUD / Permalink / 0
jag döptes efter dig med mammas vilja.. fick tillbringa några högtider och stunder med dig vid liv trotts våra 30mil ifrån varandra under mina 17år på jorden. du fick många fler, kring åttio år och utav dem 40 var du min mammas mormor. till henne var du viktig och guldvärd så därför berör det mig att vi idag tog farväl... av dig, vila i frid. majken evelina lundin ♥

bilresor och begravning..

LIVET / Permalink / 0
Ja, då var helgen slut igen.. Lite sent att säga så kanske för det är "redan" måndag men har ju inte uppdaterat här under några dagar så ja. I fredags var jag hos Katrine på kvällen och kollade sex and the city iaf, vi somnade båda två i omgångar haha. Gick hem vid tolv eller något och kollade film hemma. Sedan när lördagen vaknade till, så var det städning nästan hela dagen och ett besök hos lilla Dix som hade väldigt ont i sin knuta på ryggen. Det blir i alla fall bättre... Efter en god middag med hela familjen fastnade jag framför tv och dator, hittade ingen att spendera kvällen med så mös med mig själv och lite filmer. Men tillslut gick jag in i huset och kollade några filmer på tvn medan dem andra spelade poker. Skulle gå och lägga mig vid ett tänkte jag, men då ringer en liten yrpanna också kallad Sammi som säger att han och Tahir missade sina tåg/bussar hem så dem satt kvar på bussen från Södra Sandby och kom hit. Kollade lite på Hitch när dem kom vid två tiden, och sen sov vi. Och på söndagmorgon dog vi av värme slag i mitt rum haha, så sov inte så länge. Men åt frukost alliopa och sen åkte dem vid ett. Så jag var hemma själv några timmar, resten var på match med min lillebror. Fixade mer mat i stallet, för mamma hade redan fixat allt annat sen vid fyra åkte mamms anton o jag med bil till Götet. Kom fram strax efter sex, och under kvällen åt vi och kollade på Johan Falk som var precis lika bra som sist. Om inte bättre (y) Idag har vi sen varit på begravning, och minnesstund för min gamlemormor. Och kom hem kvart i sju ungefär, då jag och lillebror var ganska nöjda med att fått i oss lite donkan mat (hihi).
Precis kommit hem från stallet, gick bra att fixa allt med knutan och pencilinet idag. Hon är lugnare och det ser bättre ut för varje dag.. Vilket lättar mig! Aja, jag ska inte skriva en längre roman än såhär om min helg.. Hoppas tiden går lite snabbare så det kan bli dags för Paradise Hotell. Och ska försöka göra färdigt en låt som tillhör ett "skolprojekt". Så ha en skön kväll, vi hörs. Ciao!
/evelinalundin.
Till top