födelsedags fest, CHECK

LIVET / Permalink / 0
Ja. Då var det avklarat! Vi hade riktigt roligt egentligen hela kvällen, men jag njöt av kvällen fram till elva. Sen var det lite för fulla människor och lite kaos artade saker jag fick springa och ta tag i och fixa. Men inget allvarligt, men mycket skratt och dans blev det. Tack alla som ville fira mig, och tack för presenterna. Redan sagt det några gånger, men skadar aldrig med en gång för mycket. Så jag och Szidi deckade ute i friggeboden efter tre, då vi hade moppat alla golv tre gånger och städat och hållt på. Kunde inte sova något förän efter åtta på morgonen i några timmar fram till elva kanske, sen la jag mig i solen och sov någon timme och nu sitter jag här. Funderar starkt på att laga pannkakor till mig själv och bara softa sönder i soffan. Man mår liksom som förtjänat, jag hann inte riktigt känna efter igår hur jag egentligen mådde så mycket jag sprang runt hela tiden. Men när jag la mig i sängen dunkade huvudet satan i det, haha (n). Ingenting jämfört vad det kan vara men ja, illa nog. Försökte trycka ner "bakis" tabletter med Szidi i natt.. men gick inte så bra. Över äckliga tyvärr. Hon stack imorse förresten för hennes pappa hämtade henne med alla högtalare osv, men sen ikväll ska vi ut i Helsingborg. Så vi ses där gubbar och gummor. Jag orkar inte skriva här mer faktiskt, slänger in någon bild sen tror jag. Vi höres och synes
TJING!
/evelinalundin.

hej'yo

LIVET / Permalink / 0
Ja, bara till att älska den svenska sommaren?!
Nja vette fan. Detta regnet förstör ganska mycket, speciellt hbg festivalen och all visstelse i stan/stranden. Jag har måste steka mycket mer i solen, är bara halvvägs på min max-bruna skala. Haha hur lät det? Nej men ärligt talat, den svenska sommaren kom somvanligt i typ två veckor. Sen stack den igen. It sucks. Men i alla fall har jag haft en bra vecka, förutom all mensvärk som man bara... (nä ska inte använda fula ord här) Så alltså en bra vecka, vi firade mig här hemma i onsdags med släkten. Fick massa present kort, har redan slösat ett på H&M. Riktigt nöjd, för jag köpte fyra långärmade lite varmare tröjor till kommande hösten. Dags att sluta köpa massa söta tröjor och linnen liksom. Men det är ganska svårt, mycket som lockar när man har pengarna på kontot.. Somsagt, det gjorde jag då igår och jag kollade också bio med Szidi. Trollkarens lärling såg vi, hade förväntat mig lite mer av den. Lite mer spänning och historia/handling men den är ändå sevärd. Verkligen bra i det konseptet den var i. Vi drog sen en snabb slutsats om att nästa hållplats inte var Staffanstorp Busstation, utan Hbg Central. Jadå, drog till festivalen med Matilda och Hampus i några timmar efter bion. Ganska roligt, men regnet förstörde som sagt ganska mycket tyvärr. Aja, upp med hakan idag. För idag ska vi fira mig på RIKTIGT. ORDENTLIGT, och KUL SKA VI HA. JAPP!!

Sen måste, måste måste måste jag börja träna igen. Är så osund, äter bara skit och socker skit hela tiden. Det syns kanske inte för jag är byggd smal och går knappt upp i vikt på ett "synligt sätt". Men tro mig jag har det, och börjar känna det i hela kroppen. Mina muskler är lite svagare än innan, så tror jag ska satsa på att gyma/springa enormt i höst. Eller/och börja träna lite Volleyboll, för det är super kul. Älskar det! Spelat jätte mycket i sommar, under skolåren på Central och känner att jag har ett öga för det. Sen får jag inte glöma dansen, nejnej. Det ska jag självklart fortsätta med, för det finns knappt något roligare. Sen får vi se hur jag gör med skolan, blir det fortfarande Rytmus eller lyckas jag byta till ProCivitas? Ja, det återstår att se. Men tills dess finns mycket att fundera över, mycket han hända och mycket ska framförallt göras. Livet är fantamig inte enkelt mina vänner. Men jag har massa att fixa idag och nu ska jag fortsätta knarka värktabletter för min hemska mensvärk. Vi höres sålänge, Pusshaj.

/evelinalundin.
Till top