the one

I MITT HUVUD / Permalink / 3
You had to do it all alone
Make a living, make a home
Must have been as hard as it could be

And when I couldn't sleep at night
Scared things wouldn't turn out right
You would hold my hand and sing to me.

/evelinalundin.
hej jag älskar dig, hejdå

sommarlov

LIVET / Permalink / 0
Jodå, sommarlovet har ju börjat. Och jag haft en bra start tycker jag, tagit det lugnt och solat/shoppat för det mesta. Blev en utgång till Slagt i fredags, galet och kul. Så inga nergångar och i stort sätt inget som tär på mig längre. Gjort mig av med det bästa, vilket är lättande. Men i alla fall så är det mycket jobb mellan allt skoj också, pengar pengar gillar vi. Mornarna' är bara lite mindre att gilla, men så är livet. Inte alltid särskillt rättvist! Så planerna idag är att åka in till stan och ta det lugnt med någon, sen vet jag inte. Hoppas det är strålande sol imorgon igen så man kan dra till stranden, idag är det lite halv fint men ändå varmt. Slänger upp en bild från i söndags när jag och gulliga lilla Sara och jag var på bo01 och chillade. Riktigt härligt! I övrigt är jag ett fotbolls fan faktiskt, så kollat nästan varje VM match. Grymt va? Heja brasil, aregentina!

Nä, slut på snack. Ha det fint i sommar värmen, och glad midsommar nu snart. PUSS

student firandet är igång

LIVET / Permalink / 0
Ja, inte är det jag som tar studenten och blir "arbetslös" hehe men många som ska firas. Igår var det lilla Bella, faktiskt trevlig och imorgon är det Ida som ska supa sig full och skrika sönder halsen och det ska bli kul att fira det med. De senaste veckorna har jag jobbat väldigt mycket, och solat då det varit härligt sommar väder. Varit med mina buddies och gjort lite allt möjligt, utsparken i torsdags på jägers var lite galen men riktigt kul ändå. Blev kaos med projektveckan tillslut och massa klydd för min del i skolan, orkar inte dra det. Men får se om jag ska byta eller stanna, orkar bara verkligen inte slänga bort detta året som gått om det nu ska vara så att jag bytar helt. Vi får alltså se, nu på fredag är det skolavslutning i alla fall. SÅ GYTT! Fått ganska många betyg, och alla är över VG förutom Matte A (men den för usäktas) så är nöjd som fan ändå.
Livet går alltså vidare, börjar planera lite små saker som ska göras under sommarens gång och lite resor. Min födelsedag också mitt i sommaren som är en stor höjdpunkt, så jag har tappat intresset lite för det här med bloggandet. Men någon gång ibland kommer jag alltid dyka upp här med lite roliga bilder, eller en kort text.
Nu har jag slutat för länge sedan, men sitter här i skolan och har inget att göra. Hemfärd snart och ska ha sällskap av en vän, sen vanlig skola imorgon igen med ett sista gemo prov. Ha det bra nu, vi hörs någon gång igen. PUSS
/evelinalundin.
Till top