try sleepin with a broken heart

MUSIK / Permalink / 0
Godmorgon. Inte alls lika fint väder idag, det suger lite faktiskt. Men i alla fall så ska jag försöka ha roligt ikväll, sovit skit dåligt inatt. Jag bara faller mer och mer isär ibland känns det som. Öppnade spotify direkt när datorn startade och såg att Justin Biebers album kommit ut där nu, as nice! Här är två av dem låtar som är mest härliga tycker jag, Baby har ju släppts som singel innan så den är redan sönder drogad här hemma haha! Aja, ska rusa in till stan idag och leta efter något kul till mamma. Men är helt fantasilös så får se hur det går, hoppas någon kan följa med och ge mig lite tips eller sällskap bara. Vi hörs ikväll annars innan jag ska dra på utgång med ett gäng tjejer! Im gonna try to fix the night without him in my mínd. But it's almost impossible. Hastalavista!
/evelinalundin.

lovet är i fullgång

LIVET / Permalink / 0
Hejsan hoppsan. Seg uppdatering som vanligt av mig, menmen.
Igår sov jag länge, tog det lugnt och var i stan med Jossan o Szidi ett tag på eftermiddagen bara. På kvällen tog jag en tur inom Kugelbergs, fick lite mat där och sydde mina byxor. Slagga hos Szidi sen efter att jag beslutade mig för att inte orka gå hem, hihi. Sen upp vid tio för var hos tandläkaren vid elva. HELVETES IDIOTER är allt jag orkar säga. Min mun blödde nästan sönder, jag fick typ utbrott på henne tillslut så ont de gjorde och nä så respektlös får man inte vara som hon var. Aja, åkte hem och vid två åkte jag in till Lund. Fixade biljetter till några stycken för en fest på torsdag. Hoppas den blir bättre än vad folk säger att den kmr bli, men i alla fall så åt och snackade jag och Jessica ett tag i stan sen. Mysigt, vi har mycket gemensamt via hästar och massa annat. Åkte hem vid fem sedan åt paj här hemma och har bara degat här sedan dess typ. Ska gå ut och kolla film i min ensamhet i friggeboden tänkte jag, ni får ha det så bra. Imorgon ska det dansas och festas loss minsann, så vi hörs någon gång snart igen.

Och i övrigt, kan falska äckel människor dra åt skogen! Dem är ingenting värt att ha eller att lägga energi på.
CIAO! /evelinalundin.

förändring

LIVET / Permalink / 2

Jag har ibland otur, som med att ha ett rum med snetak! M igår gjorde vi en förändring, ska egentligen måla de röda väggarna till marinblå. Men det blir lite senare i vår tror vi. Det ända som väntar nu är en 120säng att placera in där den andra står. Muums! Så hela dagen har jag gått i underkläder/morgonrock och spikat, städat, rensat och flyttat på saker. Nu ropar mamma att det är mat, och ikväll blir det mys. Ha det fint, ni får lite bilder på hur det ser ut nu. PEACE!

    

Till top