red light, green light, go.

LIVET / Permalink / 0
det var ett tag sedan nu kanske..
men det blir lätt så, mycket annat som är viktig i livet att göra och spendera sin tid på! haft mycket bra dagar den senaste tiden i alla fall, svackor kommer alltid men nu går det bra. jobbade hela helgen somsagt, och var på lophtet med lite folk på fredagskvällen. isak var jag med på lördagen och sen sov jag hela söndagen nästan, förutom jobbet! skolan diggar jag inte alls nu, för mycket att göra. och tröttnat på alla mina lärare nästan, så får ta att hitta orken till att göra alla sista arbeten innan terminen är slut. ändå viktiga betyg som sätts! idag var det ju super väder imorse, det är fortfarande varmt här i skåne men jätte molnigt. suuuurt, men sitter och dricker coca-cola i datorsalen och väntar på att idrotten ska börja. sen vet vissa människor att jag älskar att överraska osv, så josse i klassen ska följa med mig på ett litet äventyr sen när vi slutat. puss på henne.
annars väntas helgen vara mycket fin, lunda karnevalen och fint väder. samt jobb, så plånboken kommer äntligen växa lite. så vi hörs någon gång igen, nu ska jag vara lite nördig och spela spel på internet. huhu, så ha det gött och simma lugnt. (L)
/evelinalundin.

life is what you make it

LIVET / Permalink / 2
jag har gjort tre stora misstag i mitt liv jag aldrig kmr att förlåta mig själv för, o ett utav dem är att jag släppte det jag älskade mest. och nu har jag varit tvungen att leva med det! men det är mänskligt att fela, mänskligt att lära och så är livet, inget jag eller någon valt att leva. spel reglerna är enkla, man måste bara lära sig dem på egen hand och kämpa sig igenom livet.. cus life is just what YOU make it!

some help..

LIVET / Permalink / 7
Lite tips och åsikter om dessa olika alternativ/stilar som jag skulle vilja ha som tatuering i nacken (antagligen) Eller så blir det mitt stjärntecken. Men tyck gärna till lite, ciao!

Till top