hard work

LIVET / Permalink / 0
jobba jobba jobba! har SeMu just nu, med en liten paus. går jätte bra med vårt manus skrivande till musikalen. längtar tusan i det tills vi ska börja öva på riktigt och sen spela den i vår. men nu ska jag ta piggnads piller i form av typ godis? för att orka jobba i några timmar, nej men vi hörs ikväll. är lite över speedad nu för vi har haft lite crazy moment för en stund sen då vi skratta så mycket så vi började gråta osv. sånt gör faktiskt ens dag ibland. aja tjingeling /evelinalundin.

svenska projekt

LIVET / Permalink / 0
svenska projekt om dialekter på gång nu, har massa att hinna med idag alltså. illa illa, men vi lär höras ikväll eller imorgon. för har jobb direkt efter skolan liksom. roligt men vill egentligen också bara ligga hemma och mysa eller busa runt i snön. /evelinalundin.

fullt ös medvetslös

LIVET / Permalink / 0
äntligen hemma igen.. sitter och övar på en av medly låtarna till showen på jobbet nu. väntar på pizza i ugnen, strömmen har gått här typ 3 gånger nu. men jag har varit i stallet i några timmar, snackat massa med sarah och myst med dixan och fixat. det blir massa jobb hela veckan lång:
tisdag - pynt och fix i hela huset på jobbet, efter skolan till kvällen
onsdag - (dixie på morgonen) rep hela dagen efter skolan till kvällen
torsdag - efter skolan fix och fram till kvällen
fredag - "premiär" på julshowen och julbord.
lördag - jobb från två och frammåt.
fina pengar, men tufft i med allt annat som försegår i sitt liv också. men det löser sig, lägger mig ganska tidigt om kvällarna faktiskt för att orka gå upp på tidiga mornar'. aja, missar top model och dh ikväll. för strömmen jobbar mot oss kan jag säga.. nackdelen med att bo i ett 109års gammalt hus. vi hörs mer imorgon igen i alla fall, godkväll ute i vintervärlden. /evelinalundin.
Till top