lite söndags shopping

LIVET / Permalink / 0
jag blev helt plötsligt helt "död" i huvudet och kroppen.. orkar inte vara uppe, mår inte dåligt utan bara helt utmattad av någon konstig anledning?!

som sagt drog vi en runda till swedala outleten' och jag fick med mig en skjorta hem från dr.denim, och mamma fick typ fyra saker med sig hem? haha, men det var mer saker för henne där än för mig faktiskt. så ni får en bild på skjortan, och över den har jag en jeans jacka från tiger of sweden. och jag SKA ha DEN! måste fjeska lite till för päronen... hehe, kostar 999kr. lagt undan den till imorgon så hoppas verkligen att jag får den för jag dog av kärlek lite faktiskt! ska ner och ta något att äta, lär somna direkt i soffan igen men vafan. imorgon börjar lovet på riktigt med massa partaj. vilar ut mig för det. godkväll /evelinalundin.

halloween night

LIVET / Permalink / 0
det blev ju verkligen inte som planerat eller tänkt igårkväll.. maria och jonthe kom hit och hämtade upp mig efter nio tiden. hade precis köpt godis och satt på en film, men det sket sig ju. så vi gick hem till isak som är själv hemma, victor var där så vi chillade kollade på milan - juventurs. stackars zlatan som bara fick in ett mål! haha, sen drog maria och jonthe. så jag stannade kvar, badade jaquzzi skit länge vid tolv tiden. och kom hem vid tre någongång efter att ha busat, sprungit och brutit benen i mina skor med "klack"... man ska verkligen inte springa snabbt med dem men hade ju inget val. hade i alla fall skit kul, och märkte att min kondition inte var på topp rikigt som innan eftersom att ridningen är på pausläge. men, vaknade nyss så känner mig lite seg. men ska cykla bort och lämna en sak hos isak, sen till swedala outlet med päronen och hälsa på min lilla kusin. antar att han växt lite nu, men ciao. skriver mer sen /evelinalundin.

skräck lördag

LIVET / Permalink / 0
sitter fortfarande i min lilla morgonrock..
vilken lördag? alla är borta eller inbokade på annat så jag sitter här och har nyss ätit tacco med mamma och pappa. lillebror är på äventyr någonstans i think. det är ju faktiskt halloween? men vad ska man göra, ingen som har fest. och jag orkar inte fixa in mig på jobbet (strandbaden) för det är 18+ så kan bli plattfall hehe. men i alla fall, älskar ju skräck. så ska nog hyra film om någon timme, och den ända jag hittat som kan göra mig sällskap är lilla nino så ska försöka skrämma upp honom och ha en chill lördag. väntar faktiskt ganska mycket festeande hela nästa vecka. så jag klagar inte på en lugn kväll idag!

btw, rätt val svenska folket att daniel åkte. det var hans tur, nästa gång hoppas jag att jay eller elin blom åker faktiskt. men det väntar att se, lär ju missa de också nästa vecka så får bli repris om en vecka igen på tv4play.se! väldigt bra sida må jag säga hehe. /evelinalundin.
Till top