lite svenskt för omväxlingsskull

LIVET / Permalink / 0
Jag har slängt huvet i väggen, stampat av all du sagt.
Allt du kastat över mig för att du förlorat din makt.
Har slängt av mig alla kläder, för att komma bort från dig.
Regnet piskar mig i nacken, det är du som skapat detta oväder.
Copyright!

Då har jag börjat få ut lite texter på svenska.
Får se vad det blir av dem, men just nu ska jag fortsätta kolla gamla avsnitt av Grey's och njuta av min ledighet. Blir pannkakor snart och lite vuxen grejer som måste fixas. Går inte att skylla på att man är ett "barn" längre. Nu är det mycket som ska göras på egen hand, mycket eget ansvar hemma, på jobb och i skolan. Mer än innan! Jag gillar de, men ibland är det skönt att bara kunna känna att man fortfarande är ett "barn" och då mamma hjälper en och gör nästan allt åt en. Men ska inte sitta här och dryga med massa tråkigt snack. Hörs senare idag /evelinalundin.

last night of the malmoe festivallllll

LIVET / Permalink / 0
Börjar bli trött på denna friluftsdags inspark liknande traditionen vi har på skolan. Varje år är det samma lekar, samma grej.... Men hade kul ändå.
Har fixat i stallet till tävligen imorgon och duschat samt fixat mig färdig nu för sista kvällen på Malmöfestivalen. Maskinen står för öset idag och sen blir det eventuellt utgång på det. Imorgon är det då tävling, sjukt taggad. Och på kvällen AVICII på Slagthuset i Malmööööööö! SVIN TAGGAD, kmr bli lika fett som Sebastian Ingrosso tror jag. Fastän de var utomhus och i Rhodos tror jag fan med AVICIIs grymma Fade in to darkness, Levels, Street Dancer osv kommer få hela Slagt att gunga. Men nu har jag brått till bussen så. Ciao /evelinalundin.
Till top