från noll till hundra, från hundra till noll.

LIVET / Permalink / 0
Måndag; CHECK
Ja, det blev en tidig uppstigning fastän jag inte skulle till skolan idag. Tyra ville inte alls sova vid halv nio, utan att leka och bita i korgen osv var mycket roligare. Så jag gick upp och åt frukost osv. Sen klockan nio, låg hon deckad i sin korg, i två timmar fram. JAG KUNDE JU OCKSÅ SOVIT DÅ, men det var inte särskillt lönt då. Så satte på både TVn och datorn. Vidare under dagen var det bara till att hålla koll på Tyra. Kisse pauser, massa lek och dumheter, sen sov hon som en stock i en timme, sen gick det igång igen med kisse paus, lek och dumheter. Hela dagen skulle hon trottsa mig. Den lille busvalpens offer var idag krukor. Tydligen är jord jätte intresant att äta och leka med?! Det tycker inte jag kan jag ju säga. Fick springa och hålla koll på henne hela tiden, så allt det jag hade planerat att göra sköts upp hela tiden och vissa saker blev aldrig gjorda tack vare det. Fick också då städa efter hennes bravader i huset. Men tycker om henne så mycket ändå. För när man säger till henne så ser hon så fruktansvärt oskyldig ut, och är typ sötast i världen, vilket inte är så bra när man blir lite arg på henne, men i alla fall... Ibland är det så drygt med valpar, speciellt i början. Men allt gos, och bus som är okej överväger det lilla dryga. Så på eftermiddagen när en efter en i familjen började komma hem, kunde jag ta och laga lite mat, plugga och gå till stallet. Hann till o med umgås med stalltjejerna en stund idag, vilket var ett tag sedan nu! Dixie var också jätte fin och mjuk idag. Körde hyffsat hårt igår, och det blev en bra effekt av det idag. Mjuk och fin i munnen! Ibland får man tänka att man lägger ribban lite högre för att sätta Dixie på plats. Hon och jag vet att hon kan, men ibland är det roligare att slippa arbetet och tramsa tycker Dixie, och med åren har jag lärt mig små knep som för det mesta funkar, för att få allt att fungera någorlunda bra. Som igår, var hon duktig, men lite tramsig och då satte jag ribban lite högre (lite mer press på henne) och fick ta ett halv kasst träningspass, för att idag få ett  bra och fint pass. Men nu ska jag inte pladdra mer hästsnack här mer. Har för mycket annat o göra trots att det bara är nu två riktiga skoldagar kvar att kämpa sig igenom. Dock klagar jag inte. Är så nöjd och glad för tillfället med allt så jag biter ihop med ett leende på läpparna!
Så vi hörs imorgon igen om jag hinner. Blir mycket kvällsinlägg framöver tror jag, eller riktigt tidiga korta morgon inlägg. Aja, ska föna mitt ny duschade hår sen bädda ner mig i sängen. Godnatt people /evelinalundin.

morsdag present

LIVET / Permalink / 0
Morsdag idag också ju förresten.
Efter att jag käkat god middag med familjen blev det övningskörning för min del. Gick jätte bra idag. Tränar lite kryp-körning nu emellan åt också, och på hem vägen köpte pappa en gigantisk polly-choklad påse till mamma. Och jag köpte Morgan Allings bok "Kriget är slut" till mamma. Hon verkade bli jätte glad för den. Jag kände att hon vill ha den goa göteborgarens nya bok, så gick på känsla lite. Det uppskattas som tur är alltid. Men nu ska jag fortsätta kolla på Irene Huss. Godkväll /evelinalundin.

TYRA

LIVET / Permalink / 0
Sover inte denna lilla krabat, så kan jag lova er att det är full rulle i huset. Hon har hittat alla möjliga saker att leka med, fastän vi plockar undan mer och mer för varje dag... Men jag blir så varm i kroppen varje gång jag ser på henne. Det hål som varit i hjärtat efter Tildas bortgång i februari börjar fyllas ut igen. Då menar jag tomheten utan en liten hund att gosa och busa med, som kan ge och ta i kärlek. Menar inte att Tyra tar älskade Tildas plats i familjens, eller mitt hjärta då. Igår natt blev jag tårögd i ögonen så mycket Tyra påminnde/påminner om Tilda. Saknar Tildisen i så många lägen, så de går knappt att räkna. Men jag och hela familjen är så lyckliga igen. Och det känns så skönt. Välkommen till familjen lilla Tyra-myra. Du är redan väldigt väldigt omtyckt och uppskattad av oss alla!Till top