Hoppet är de sista som lämnar en

LIVET / Permalink / 0

Fan vad skönt det är när det man hoppats på faktiskt stämmer. Jag är äntligen lite lättad. Man vill ju alltid tro gott om folk hur illa än saker och ting kan gå.. Så i all kaos är det skönt att få bekräftat att man fortfarande kan räkna med och lita på dem man haft mest förtroende för.
Sen tillbaka till min inspirations "sökning" idag! Fick lite ny syn på vissa saker o ting faktiskt. Vände lite utav min inställning till en lärare för att hitta nytt fokus osv. Vad töntig jag låter nu haha, men seriöst hittat lite nya inspirations källor som nog kan ta mig igenom detta livet lite lättare kanske?! Nä men man känner sig som en liten fluga ibland på en berg o dalbana som försöker hänga med i svängarna (i sitt liv då) man kan ju inte påverka allt som händer hela tiden. Men en del saker går ju att förebygga osv! Men nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig i tid! Lyckas aldrig med det nu för tiden. Man är ju helt fast bland alla serier på tvn, Facebook ibland och arbeten ibland om ska skrivas färdigt.. Dock väldigt intressanta arbeten som vi gör nu faktiskt i sv c och kultur historian! Godnatt /evelinalundin

En värld av inspiration

LIVET / Permalink / 0

Idag har jag bestämt mig för en sak. Jag ska genom min dag hitta så många föremål/stunder/personer som möjligt som ger mig inspiration. Inspiration till att kunna skriva lite ny musik t.ex. och lite annat! Började skriva och arra lite nytt igår men vill hitta ännu mer inspiration utifrån en helt vanlig dag. Som de omtalade citatet/klyschan folk använder så ofta också: Fånga dagen.
Ska försöka fånga min dag. Hitta och testa lite nya metoder och strategier för att få en så bra dag som möjligt! Kan bli intressant då dagen nu börjar med religion men så äre. Tja! /evelinalundin

Cut's like a knife

LIVET / Permalink / 0

Äntligen ett lugnt möte. Fortfarande så har jag ingen glädje av att vara på det stället jag känt mig mest trygg på av alla ställen på jorden under min uppväxt. Den glöd som fortfarande trots allt brunnit inom mig för hästarna och häst livet börjar verkligen slockna totalt pga av att jag inte känt någon glädje alls till att gå ner där och ta hand om min älskade häst.. Det känns mer som ett straff jag måste utsätta mig själv för varje dag. Och det är helt sinnessjukt att man kan känna så här. Kunde aldrig ana att jag skulle utsättas för detta och allt för att folk inte kan hålla sig till sina saker och alltid ska blanda sig in i saker som inte rör dem. Det värsta är också att människor som Inte har med saken o göra, gör saken större och värre än vad den som är inblandad i det gör. Och här sitter jag var och varannan kväll och skyller mig själv för allt. Jag är ansvarig till en del av vad som just nu hänt. Jag är också ansvarig för att ställa allt till rätta och att sköta det snyggt utan att dra in andra människor. Det jag inte har ansvar för är andras ageranden och beteenden i situationen, vilket jag nästan önska att jag hade så jag kunde få detta ut ur mitt liv nu! Men jag undrar om folk tar ansvar för sitt och kan stå för vad dem gör bakom ens rygg - när detta inte egentligen rör dem alls. Sen får alla ha sin åsikt men undrar om folk vet hur man hanterar dem på ett ärligt sätt?! Hoppas folk är nöjda med vad dem åsta kommer med ett sånt här beteende. Att gå och skapa intriger, i grupper mot en enskild person... Mobbning kallas det. Ledsen att jag inte är perfekt och begått ett ynka misstag. Försökt släppa detta så länge nu men påminns varje gång jag sätter foten på det stället jag älskat mest av allt. Fan vad jag hatar att bli så här känslig i sådana här situationer, men de har hänt alldeles för ofta. Och jag viker mig aldrig i mina ord eller som människa. Men fan vad trött man kan bli på livets alla motgångar och problem ibland. Man kan bara önska att man slipper gå igenom elende efter elende i framtiden. Men antar att ingen gör det någonsin, hur man än gör och ter sig i olika situationer. Vill man också reda ut saker i ett sammanhang som detta så går det inte att ta något med en enskild person, det sprider sig direkt och snackas efteråt, så hur fan ska man egentligen gå tillväga? Ska man behöva utsätta sig för en alla mot en situation och sätta sig själv i en ännu värre sits om de inte blir utrett och klar gjort ordentligt.... Kan jag få bli kille? Vill inte behöva uppleva sånt här mer. Försöker göra allt för att förhindra det, men igen, så går det ju inte att komma undan vad eller hur man än gör. Ååårh. Godnatt!

Till top