ingen vanlig dag, det är bakis torsdag.

LIVET / Permalink / 0
Svin bakis, skit glad, svin trött, svin hungrig och nöjd med gårdagens utgång. Vi hade sjukt roligt här hemma först med tappas och Champange osv. Sen på Båten var det full rulle hela kvällen. Åkte hem lite i tre med taxi och ja. Många skratt blev det den kvällen kan jag säga. Sjukt kul att träffa på lite Dj crew osv från jobb. dem som alltid spelar hos oss och fotografen Fabian osv. Lite otippat men super kul. Men däremot var jag som sagt super bakis imorse. Tog mig till skolan i tid och allt vilket är ganska imponerande ändå. Maria sov ju över här så vi hann väl sova så där fyra timmar i natt och sen i skolan på håltimmen sov jag i sofforna, och kunde inte gå ordentligt eller prata. Så alla skratta åt mig haha, men tar det. Mådde som jag förtjänat känner jag! Sen fick jag ta två stycken ipren, köpa lite frukost och drick yogurt att trycka i mig. Mådde inte bättre förrän vid två tiden typ. och nu sitter jag hemma och vilar framför tvn dådå. Inte särksillt ovanligt precis. Solen skiner fortfarande och det är runt 20 grader? Jätte skönt och bara älskar det. Men det är ju så skumt att sen sommaren kommer nu. Det är ju Oktober på lördag liksom? Aja, nu ska jag laga lite mat. Dammsuga och svabba golvet här hemma sen åka till stallet och rida i solnedgången. Mysig torsdag! Nu känner man att man ändå är lite vuxen i med det jag skrev i meningen tidigare precis, men ändå inte.. Det är ju sysslor alla måste/borde hjälpa till med med jämna mellanrum  hemma oavsett. Stör mig lite på att resten av familjen dock är jätte bruna nu vid detta laget. Så kanske ska ta en sväng om solariet imorgon eller något och lägga på en liten fejkbränna i alla fall... Hmh aja. Take care /evelinalundin

lill-lördag

LIVET / Permalink / 0
En vanlig lång skoldag idag har jag tagit mig igenom. Inget särksillt med den, sega tre långa teoritiska ämnen. Olika halvtråkiga uppgifter i varje ämne till nästa vecka och nästa igen dårå.. Men orkar inte tänka på just det just nu. Sitter mer och skriver och bearbetar mitt projekt arbete. När man väl satt sig in i det, kan jag inte komma i från det känns det som? Det är väl dock väldigt bra skulle jag tro... Men i alla fall så ska jag bla skriva en låt till/i mitt projekt. Så vad jag gör nu är att försöka skriva på den. Går ändå ganska bra faktiskt. Öppnade mina två kollegie block med gamla texter sedan tre år sedan osv. Och kan säga, att kolla igenom alla sina gamla låtar är som att läsa sin egen dagbok på något sätt. Massa återblickar och känslor som väcks när jag kollar igenom texterna osv. Minns exakt hur och när och varför jag skrev varenda en. Alla är skrivna på grund av någonting, till någonting eller för någonting har hänt osv. Hmh.. alla mina låttexter är fan ta mig min dagbok. Shit? Blev lite tagen av tanken där för en stund.
Annars då om vi ska släppa musik snacket lite så har jag lagat spagetti carbonara till middag idag. Lite imponerad av mig själv ändå då det blev ganska gott. Inte särskillt svårt att laga, men mer att jag tar steget i från att laga pannkakor hela tiden, var mer det jag syfftade  på liksom haha. Dock lagade jag ungspannkaka igår.... med sylt... Men det var jätte gott så ja. Nu sitter jag och väntar på Maria och Carro från jobbet som ska komma hit och festa till det lite så här på onsdagen. Eller "Lill-lördag" som onsdgar också kan kallas. JO förresten.. På lunchen idag var jag och Josse i stan. Fick hämta ut en ny klocka eftersom min andra gick sönder på Ur&Penn. Blev en ny marinblå/silvrig vanlig Regal klocka. Sen gick vi bla. till JC och där hittade jag massa jag ville ha, men fick med mig ett bar nya mörka jeans med mig hem. Sjukt nöjd över det lilla impulsköpet - tur man fått pengar av sina föräldrar som skulle gått till typ mat och etc. men jag spenderar hälften av dem på ett par byxor. Aja, så nu ska jag fortsätta skriva lite musik i väntan på dessa två töser jag ska partajja med ikväll dårå. Ha det /evelinalundin.

blickar som dödar.

LIVET / Permalink / 0
När man väl börjar bli det minsta vuxen, inser man att man är så jävelusiskt liten fortfarande, och inte minst nu idag, i detta globala samhälle. Åhh jag står inte ut med vissa saker längre. Sitter ny duschad i soffan med Tyra sovandes vid fötterna. Skönt att vara ensam, jag älskar det vanligtvis, trivs med det som avkoppling från resten av världen att bara få sitta och filosofera själv, drömma sig i väg lite för sig själv osv. Men just nu saknar jag lite familjens närvaro att bara vara här och sitta i fotöljen bredvid mig och titta TV. Bara närheten gör liksom skillnad på något sätt. Men men. Dags att förbereda sig för skola imorgon.. känner mig som tur bättre nu och i skrivande stund kollar jag Legally Blonde. Länge sedan jag såg den. Sjukt roande! Har också skrivit en liten inköpningslista till imorgon på tal om vad jag skrev ovan att man känner sig aningens vuxen men sen uppstår massa annat strunt och elende som gör att man blir så liten. Godnatt nu /evelinalundin.
Till top