The rest is still unwritten

LIVET / Permalink / 0
Vi avslutar denna tisdagen med ett leende på läpparna i alla fall och tummen upp för provridningen på Dixie idag. Jag ska nu slänga mig in i duschen och sen sova ut ordentligt. I natt kunde jag inte somna förrän två ungefär.. Börjar halv två imorgon och innan det blir det stallet med Johanna. Middag med Elias på kvällen och sen utgång med Johanna och massa gammla godingar jag inte träffat på länge. Kommer bli en onsdag i dess bästa skick helt enkelt! Nu avslutar kvällen och dagen med att säga:

There are so many people out there who tell's you that you can't.
What you've got to do is turn around and say "Watch me"...

GODNATT!

Vem höll inte sin tumme?

LIVET / Permalink / 0
Bättre lycka nästa gång.
1 poäng från att bli godkänd... Fullt seriöst riktigt lack. För det var så många korkade och ovisentliga frågor med på provet. Generellt var allt annat enkelt faktiskt. Chockande nog! Men sen fanns de frågor in i mellan vi kallar kuggfrågor och frågor som inte ens är som sagt visentliga att veta så som dem är formulerade. Så kommer nog vara arg på mig själv nu resten av dagen för det ynka satans poänget ifrån godkänt. Ska dock boka nytt prov nu direkt efter kvällsmaten. Hoppas att familjen som kollar på Dixie idag passar och funkar. Så något denna tisdagen går rätt och bra. Vill så mycket ibland så allt nästan blir fel bara på grund av det. Eller kan det vara så ens? Usch ja. En erfarenhet rikare i alla fall, nästa gång blir jag godkänd utan tvekan. Det kan jag nästan lova (haha). Bara slarv och dumma frågor. Men ett ynka fel från körkort... Tack?!
Tja på er. /evelinalundin

Lights will guide you home

LIVET / Permalink / 0
Sista lektionen nu innan jag drar mig till Lund för att skriva detta satans teoriprov. Gud vad nervös jag är! Vill verkligen klara det... men man kan ha sådan otur när programet vid rättning slumpvis väljer bort vissa frågor etc. Iiih. Håll alla tummarna. Bjuder på en bild också från vad jag håller på med nu på estetisk verksamhets lektionen. Ett motiv till ett såkallat album omslag som ska tas med full kamera utrustning sedan till vår Live Night osv. Riktigt roligt faktiskt att hålla på att planera och pilla med sånt här. Men nu ska jag dyka ner i teoriboken en sista gång? Sen ta tåget mot Lund som sagt. Gomiddag' /evelinalundin


Till top