Hundra tummar upp

LIVET / Permalink / 0

En blombukett, applåder och 100 tummar upp senare.. Nej men det är vad jag summerar min live night igår med. Det blev hur bra som helst! Orkade inte blogga igår kväll efter konserten så därför jag gör det nu. Men det gick i alla fall bra. Elias föräldrar var och tittade för första gången på mig igår också, självklart ett litet extra pirr i magen då. Men släppte snabbt efter första orden jag sjöng ut. Efter det kollade vi på fler konserter från och av mina andra klasskamrater. Helt suveräna allihop! Finns vissa i min klass jag till o med skulle kunna tänka mig att höra på radion eller på en cd i bilen. Sjukt kul att se alla framföra olika låtar så bra. Inte bara jag som utvecklats under tre år precis, de har alla, mer eller mindre, på ett eller annat sätt. Och nu idag är vi då komp lediga. Så jag har bara myst största delen av dagen med pojken min. Men också städat hela ovanvåningen, dammsugat, vikt kläder, packat, fixat små saker till helgens äventyr osv. Så känner att resten av dagen ligger i öppna händer. Vi har inget planerat att göra osv. Åker in till Malmö snart bara. Sen imorgon har jag min sista skoldag på Rytmus. Ska inte ens ha lektioner egentligen. Bara betygssnack i historia och engelska C. Lite pirrigt.. Får se om de blir som förväntat eller något helt annat. Ska inte spåna för mycket i hur betygen kan bli nu. Blir bara jobbigare då haha. Men nu blir det en liten power nap sen Malmö som sagt.

Ska bara tillägga och skänka en till puss till Carro och Maria som tittade på mig igår också - och som jag fick blommor av. En av låtarna i mitt set var tillägnad åt dem eller oss tre och Tina. Så dem söta två satt och blev helt rörda nedanför scenen så nästan jag började gråta också! Men lite extra kärlek till dem två finaste tjejerna jag har i mitt liv.

Lights will guide you home

LIVET / Permalink / 0

Då var det tisdag dådå. Hade min sista sånglektion imorse med Mima. Pratade igenom våra tre år tillsammans och tittade tillbaka på min utveckling osv. Sjukt mycket som hänt med min röst, teknik, uttryck, kvalité, kapacitet, uthållighet och ja. Allt tack vare Mima! Extremt nöjd och glad med att få ha haft henne som min sångcoach i tre år.
Efter det då fick jag mitt betyg i detta årets sång nivå 3. Och blir lika glad som ett barn på julafton varje gång man får beröm och betyg man inte riktigt räknat med. Så MVG blev det och med ett leende på löparna traskade jag sen till arena 305. Där jag nu roddat, soundcheckat och ätit med klassen för kvällens konsert. Gör min sista helt egna konsert under Rytmus namn. Blandade känslor, men kommer ge allt på den scen jag började mina år på Rytmus på - café scenen. Hänt mycket sedan 2009s första uppträdande där kan jag våga medge. Men hoppas att de blir en bra och lyckad kväll i alla fall. Sen har jag mina allra sista två lektioner på torsdag på Rytmus. Ledig resten av veckan. Känns helt sjukt alltså! För nästa fredag tar lilla lilla jag studenten, äntligen!!!! Men ja. Nu ska jag hem och pussa på min pojkvän som fortsatte sova gott när jag gick upp imorse, byta om och sen åka in till Malmö igen. Simma lugnt där ute' det regnar ganska bra här i stan kan jag be o få tala om haha.

Och varför rubriken till detta inlägg är just för att min Live Night konsert heter så. "Lights will guide you home".

Till top