Livets goda och sura en vanlig fredag.

LIVET / Permalink / 0

Igår bjöd jag hem min moster som är nere hos oss från Skövde och mamma på lite eftermiddags lunch/mat. Gjorde en potatis och lök soppa som vi åt med bröd och diverse pålägg till. Invigde där med också en middag på min balkong, inte ätit där ute innan. Eller jo, frukost. Men det räknas inte riktigt. Var jätte mysigt att få lyssna på dem två pratkvarnarna i någon timme i alla fall. & att få prata om allt och ingenting! Dom två systrarna passar ihop som handen i handsken kan jag säga er. Lika goa båda två. Lika fast ändå olika. Jag personligen kunde inte undgå att önska att Kajsa var med oss. Men hon var det på något sätt ändå hela middagen och vakade över sin underbara mamma. Fick också massa bilder från min student och på henne som jag ska sätta upp i nya ramar i helgen. Börjar liksom äntligen få tillbaka alla goa och bra minnen utav Kajsa när hon levde med oss. Ett tag var de väldigt tungt att minnas henne för bilderna och minnena från sjukhuset tog över då när hon var som sjukast. Men nu minns jag alla fina saker jag gjort med henne och allt som hon gav och tillförde till oss. Och de är en lättnad i mig på något sätt som är svår att beskriva på rak arm och i text så här! Sorgen är på något underligt sätt enklare att hantera när man börjar minnas allt det goda från henne och alla bra minnen igen. Sen kommer givetvis vissa dagar då jag bara är så förbannad på hur orättvis denna världen är som tog bort de goda lilla livet från oss. Men dem dagarna kommer jag nog aldrig komma undan...

Sen efter det åkte jag i alla fall till Elias och vi åt en något sen middag och kollade fotbollsmatchen mellan IFK & MFF där. Jag var den ända IFK supportern i huset, inte så konstigt, men det blev en skräll och 1-1 i sista sekund. Det måste jag erkänna var lite små kul men även trist för MFF som typ redan tagit ut sin vinst lite och trodde dem skulle ta med sig tre poäng. Men varje sekund räknas! Sen kollade vi bio efter det. Blev IRON MAN 3, i 3D. Sjukt bra faktiskt! Det är Elias som är "the Big fan", jag har inte sett någon utav de tidigare filmerna. Trots det hängde jag med bra och diggade den. Spännande och fartfylld på alla sätt och vis, och på toppen av det... Även rolig! Kom massa komiska inslag ifrån huvudkaraktären osv. Det gillar jag!

Idag är det fredag och inte mycket mer än gym, fredagsmys och färdig ställandet av mitt projekt som jag fick skjuta på igår till idag står på schemat. Eller jo, ska ner till jobbet en sväng också bara. Så ska lägga ut kött på tining till ikväll strax och sen pyssla och ha mig lite här hemma. Märkte också för tio minuter sedan att jag även vad på första sidan av tidningen! Det missade jag imorse?! Haha. Var för fokuserad på att få läsa vad journalisten skrivit om mig så bara bläddrade förbi allt annat. Var lite nervös igår för vad dem skulle skriva, men tyckte dem gjorde ett bra jobb. Blev en ganska personlig och fin text om jag själv får tycka, så det är jag faktiskt nöjd med. Men men. Nu får det vara nog. På återseende imorgon gott folk! Detta inlägget blev fyllt av massa olika ingredienser, -känslor, musik, fotboll, film, lite goja och åsikter. En bra fredags -kaka får jag väl ändå någonstans säga. Lite av allt.

Tjolahopp i musikvärlden

MUSIK / Permalink / 0
Igår lanserade Elias sin nya page på Facebook med fräsch ny logga och hela kitet, och idag är jag med i Malmö City tidningen. Allt på grund av och i handling av musik, som vi båda brinner för på samma och lite olika sätt.
 
Ska berätta lite kort och nätt om varför jag dök upp i tidningen. Eller ska jag vara ärlig så vet jag egentligen inte varför exakt. Men TV4 ringde först upp mig, sen blev jag vidare kopplad till Malmö City tidningen och deras redaktion. Sen var jag på en kort liten intervju där igår och fotades osv. Sen idag dök det hela upp i tidningen. Får se hur det går på lördag nu då bara...
 
Till top