En promenad genom gamla minnen

LIVET / Permalink / 0

Godmorgon? Eller rättare sagt god eftermiddag. Denna lördag har jag spenderat hittills i Elias lägenhet och nu nyss nere på Ribban och tittat på EM i Fälttävlan. Mamma och Tyra var mitt goda sällskap och vi trotsade regnet tillsammans som kom i en ända skyfalls skur och sedan försvann. Det var tre pr sedan jag red på de markerna med Dixie. Den sista tävlingen där under Malmö Horse Show var även en riktigt bra en. Två riktigt bra felfria rundor på gräs och det gav mig finalplatsen i Sveland Cup vi var med i. Kan ju inget annat än sakna den fina tiden med min lilla krake... Många minnen flög förbi mina ögon medan vi gick längs banan. Nu ska jag börja förbereda mig inför kvällens festligheter. Duscha, äta och städa. Börjar med att laga något gott och sen följer resten.

Inte riktigt vad jag hoppats

LIVET / Permalink / 0

Jag hade en så bra magkänsla för denna fredagen och helgen, men när vi i skolan idag hade modevetenskap så uttråkade det mig enormt och det kommer bli roligare... Men idag var det helt värdelöst i mina ögon tyvärr. I alla fall så åkte jag med lillebror hem till Staffanstorp sen och i hopp om att jag skulle gå och hämta ut ett par skor jag beställt. Nu för en liten stund sedan visade det sig att min beställning inte gått igenom då dem gjort om hela sin sida på Nelly.com... detta har dem då inte meddelat något om varken till ens mail eller på hemsidan. Så pengarna är dragna men min beställning tydligen borta/aldrig funnits. Så det gjorde att mitt humör bara totalt sjönk till lägsta nivån. Det irriterar mig också att dem inte har någon kundtjänst man kan ringa. Endast via mail får man tag på dem? Ja nä, så jag hade tyvärr hakat upp mig på en speciell outfit till imorgon då när jag och några tjejer ska äta kräftor och sen ut o dansa.. Det kan låta löjligt det jag nu kommer säga. Men nu känner jag att allt där är förstört. Jag har köpt den kjolen o det andra till outfiten för att jag ville bära det imorgon, och har inga skor jag kan matcha till det - där av att jag beställde dessa vita. Och det är sorgligt att man ska känna så här över att en beställning man gjort inte kommit. Men ja, jag kan inte hjälpa det. Är arg och besviken. Får helt enkelt tänka om helt och rota i garderoben efter något kul. Såg så fram emot att få bära allt jag köpt men det får antagligen vänta. Först ska jag dock fixa tillbaka mina pengar minsann. Dem bjuder jag inte på tyvärr, haha.

Annars har jag inget planerat denna fredagen, där av har jag landat i min lilla bod i hemmaorten. Så för att piggna upp har jag satt på lite house musik på högsta volym och gått ifrån Grey's avsnittet på Tv som även de gjorde mig på dåligt humör då de bara var massa elende. Så jag hoppas och ska försöka liva upp denna fredagen o helgen igen och få tillbaka de goda humöret jag hade imorse. Tjingeling där ute och trevlig helg

Till top