NEW YEARS EVE

LIVET / Permalink / 0
Usch vilken blogg-torka jag har haft den senaste veckan. Det kommer inte så mycket vettigt eller roligt ur mina tankar som man kan skriva om. Vet inte om det är för att jag verkligen varvat ner nu på lovet och under julen, eller om jag bara har lust att spendera min tid på allt annat än bloggen för tillfället?!

Hur som helst så är det ju faktiskt NYÅRSAFTON idag och då kan man inte hjälpa att tänka tillbaka på de gångna åren och hur man firade nyårsafton då. Förra året arrangerade jag och Elias världens dunder fest ju och året innan det firade jag ett makalöst häftigt nyår i Miami. Detta året ska vi vara gäster på en nyårsfest vilket är riktigt skönt faktiskt, fastän vi älska att arrangera och styra upp fester och dylikt för vänner. Vi har hitintills denna morgon i alla fall hunnit gymma och duschat efter det. Nu innan klockan sex ska jag tvätta tre maskiner åt oss i tvättstugan och fixa mitt hår. Det ligger en liten ångest bubbla över hur jag ska ha mitt hår, men det löser sig nog.

Igår så både tränade jag och solade solarium här i Malmö. Kan direkt medge att det lilla solarium vi har i Staffanstorp kändes tusen gånger bättre än det jag var på här i stan igår. Men ville ha lite färg på benen då min nyårsklänning är vit och med en slits på höger sida av benet. Var också under gårdagen och försökte styra upp mitt abonnemang hos Telenor med mamma, men de har lurat mig lite så det tar en månad till innan jag kan få rätt på det jag vill fixa tyvärr. Som fattig student så kan man inte ha en mobilräkning på över sjuhundra kronor liksom. MEN men, tillbaka till denna faktiskt väldigt fina tisdag och nyårsafton. Jag hoppas att alla får en magisk afton och dricker med måtta. Glöm inte varannan vatten! De kommer jag försöka hålla mig vid då natten är väldigt lång och man vill kunna vara med hela kvällen och ha roligt. Kommer slänga upp en bild på mig och Elias senare också när vi är redo att bege oss ikväll. Temat på vår klädsel är "The great Gatsby". Så jag hoppas vi blir godkända i dörren och insläppta på festen. Man kan ju faktiskt tolka det temat på lite olika sätt.

HejDå så länge. VI ses 2014 och ikväll med en liten bild och hälsning till. Annars, GOTT NYTT ÅR! (Är också fantastiskt lycklig att få ha samma nyårs dejt i år igen. Att ha en säkrad nyårskyss är något alldeles extra. Speciellt när man älskar människan och personen bakom läpparna också.)

En liten men fyllig årsresumé.

I MITT HUVUD / Permalink / 0

Det känns som att detta året börjar rundas av så smått nu. Och de görs med flaggan i topp! Från att ha börjat året med att flytta hemifrån och vantrivas på ett jobb, vändes allt på våren hem till familjen igen då jag bestämde mig för att börja studera till designer. Jag har inte bara jobbat och pluggat under året som de känns som ibland att all tid ägnats åt. Men jag har rest, varit på lite äventyr, rejvat på festivaler, blivit systemet-myndig, skaffat nya jobb och erfarenheter, och gjort min första minikollektion. Inte nog med det så känner jag att jag utvecklats mer än vanligt bara under det sista halvåret, och det är den största vinsten av alla för mig. De är lite tack vare att jag funnit rätt inställning till mina mål och drömmar men mest för att jag har turen att ha rätt människor bakom min rygg. Nu avslutar jag årets sista helg med övernattning i Falkenberg då pojkvännen har en bokad spelning här. Men det bästa av allt med det är att jag får avsluta den imorgon med att hälsa på de kreatur som för ett år sedan var mitt hela liv sedan barnsben. Jag ska få pussa på min fantastiska ponny Diexina igen och sen väntar en magisk nyårsafton på tisdag med gamla och nya ansikten. Bättre kan jag absolut inte ha det! Tack till alla som följt med på min resa genom detta året och hoppas att vi ses och möter nya utmaningar 2014! Med andra ord: God fortsättning familj, vänner och kollegor. <3 Less is more. 
Från villan på landet till hotellet vid havet

LIVET / Permalink / 0
Ja hörrni. Denna veckan har bestått utav julafton hos fam. Eriksson, jobb på Strandbaden på juldagen, shopping på triangeln i torsdags och shopping på Emporia igår. Och så har vi passat huset hemma i Staffanstorp ons- idag eftersom att min familj är i Sälen. Det har helt enkelt varit jätte mysigt och skönt att varva ner och att bara ha kunnat göra lite vad man känner för dag till dag. Vi har lagat god mat, tittat på massa filmer och tagit de väldigt lugnt när vi väl varit i huset. 
Fick köpt en free-bra hos min vän på Twilfit i veckan som jag behöver till min nyårs klänning. Men är så skeptisk till att den kommer sitta på sin rätta plats och inte fara omkring under klänningen. Kan låta som ett i-landsproblem, men det är inte alltid så lätt för oss tjejer... Elias brukar skämta om att tjej/kvinno kläder är så billiga jämfört med hur dyra herr kläder är. Och då tänker han ur ett senarium att jag ska köpa en ny topp till en fest, som landar på 200-350kr oftast. Och att han själv ska köpa en ny skjorta till samma fest, men att de alltid landar på 600-1200kr för honom att köpa det istället. Men då svarar jag honom såhär:
Tänk så många BH:ar vi måste ha och köpa, strumpbyxor, hårsnoddar, smink, platt- och locktänger samt tamponger när det är lingon vecka.. Tänk hur mycket allt de där blir tillsammans så tror jag att det jämnar ut sig i längden. Att vara tjej är inte så billigt som killar må tro ibland. Sen ska man ju ha sminkborttagning också, öronhänge, armband/halsband i flera olika färger o former och nagellack eller pengar till att bygga på hos en nagelterapeft. Ja, skulle man räkna ut hur mycket en tjej lägger i snitt per år på alla dessa ytligheter så skulle man nog få sig en chock och tankeställare. Haha, eller vad tror ni?! Men nu trivs jag med att vara tjej så inte något negativt jag menar här. Men ibland är det tråkiga utgifter man får lägga på lite av de ovan nämda. Och inte på tal om P-piller. Det är inte billigt gott folk! Väldigt viktigt och nödvändigt förvisso, men de har en sådan tråkighets stämpel över sig när det kommer till att man ska betala dem. Man gör det utan tvekan men det är ur trista pengar egentligen ändå.

I alla fall så befinner vi oss idag i Falkenberg. Och jag körde upp oss strax efter två idag. Det gick både snabbare än vi trott att köra upp hit men också lättare. Nästan ingen trafik på vägarna! Så varför vi befinner oss här nu hipp som happ är för att Elias igår fick en bokning på en nattklubb här igår. Så vi ska snart avnjuta en god middag på klubben och sen blir det lite milda festligheter efter det tror jag. Det bästa av allt med denna resan är också att vi imorgon på vägen hem ska köra inom Laholm och hälsa på min älskade Dixie igen. Det slog mig som en blixt när vi precis kommit fram hit att de vore en lysande idé att svänga inom hennes nya hem och familj och få mysa lite imorgon. Tror inte Elias tvekade en sekund från att säga nej till mitt förslag, men han gick med på det och jag ska inte fara iväg här alldeles känslomässigt... Men blev så glad att jag blev tårögd. Bara tanken av att få krama om min gamla goding som nu fortsatt göra succé på tävlingarna med den nya ägaren gör mig så varm. Det finns dagar då jag bara sitter och tänker på henne och de fyra åren vi hade tillsammans! Så jag kan tala om för er att de sista veckorna på detta året har nästan varit bland de bästa av hela året som gått! Jag genomförde ju min första mini kollektion i skolan och har nu haft en suverän jul och fått bra julklappar som alltid, reste till Rom i tre dagar och nu avslutar man sista lördagen på året i Falkenberg tillsammans med sin pojke och som ett stort jäkla plus på det så får man hälsa på Dixie imorgon. Så förlåt människor, men jag är bara JÄVLIGT LYCKLIG! Och varför jag säger så på skämt är för att ibland så får man inte lov att vara lycklig och nöjd för allmänheten. Missförstå mig rätt! Svartsjuka och avundsjuka finns i varje hörn och många gånger blir det så att så fort man mår riktigt bra med sitt liv så finns det alltid någon som vill få en att må dåligt "igen". Näthat, nätmobbning och alla typer av trakasserier förekommer ju mer än vad vi tror runt om oss. Och detta brukar vara en typ utav det när man vill trycka ner någon som mår bra för att på något konstigt sätt kunna känna sig bättre själv. Tror alla varit med om liknande senarion någon gång under sin uppväxt, så  även jag. Så därför skrev jag helt enkelt så på lite skämt och ursäktade mig för att jag är lycklig. 
Men tillbaka till mitt fåniga men härliga lyckorus så vill jag avsluta detta inlägget med att säga så här: 
Hur nyårsnatten nu kommer att ta form eller sluta på tisdag struntar jag nästan i då jag är så nöjd och tillfredsställd med allt annat i livet. Men jag tror vi kommer att ha en fantastisk nyårs kväll och natt i  år igen ändå i Malmö, med både gamla och nya ansikten på tapeten. Slutet gott - allting gott som man säger? Eller jag hoppas ju verkligen på det i alla fall. På återseende och simma lugnt där ute. Njut utav de sista dagarna på året och se till att rensa hjärnan inför de nya året. Sudda bort allting ont och skapa plats för mer utav livets goda. 

Gokväll' 
Till top