NEW YEARS EVE

LIVET / Permalink / 0
Usch vilken blogg-torka jag har haft den senaste veckan. Det kommer inte så mycket vettigt eller roligt ur mina tankar som man kan skriva om. Vet inte om det är för att jag verkligen varvat ner nu på lovet och under julen, eller om jag bara har lust att spendera min tid på allt annat än bloggen för tillfället?!

Hur som helst så är det ju faktiskt NYÅRSAFTON idag och då kan man inte hjälpa att tänka tillbaka på de gångna åren och hur man firade nyårsafton då. Förra året arrangerade jag och Elias världens dunder fest ju och året innan det firade jag ett makalöst häftigt nyår i Miami. Detta året ska vi vara gäster på en nyårsfest vilket är riktigt skönt faktiskt, fastän vi älska att arrangera och styra upp fester och dylikt för vänner. Vi har hitintills denna morgon i alla fall hunnit gymma och duschat efter det. Nu innan klockan sex ska jag tvätta tre maskiner åt oss i tvättstugan och fixa mitt hår. Det ligger en liten ångest bubbla över hur jag ska ha mitt hår, men det löser sig nog.

Igår så både tränade jag och solade solarium här i Malmö. Kan direkt medge att det lilla solarium vi har i Staffanstorp kändes tusen gånger bättre än det jag var på här i stan igår. Men ville ha lite färg på benen då min nyårsklänning är vit och med en slits på höger sida av benet. Var också under gårdagen och försökte styra upp mitt abonnemang hos Telenor med mamma, men de har lurat mig lite så det tar en månad till innan jag kan få rätt på det jag vill fixa tyvärr. Som fattig student så kan man inte ha en mobilräkning på över sjuhundra kronor liksom. MEN men, tillbaka till denna faktiskt väldigt fina tisdag och nyårsafton. Jag hoppas att alla får en magisk afton och dricker med måtta. Glöm inte varannan vatten! De kommer jag försöka hålla mig vid då natten är väldigt lång och man vill kunna vara med hela kvällen och ha roligt. Kommer slänga upp en bild på mig och Elias senare också när vi är redo att bege oss ikväll. Temat på vår klädsel är "The great Gatsby". Så jag hoppas vi blir godkända i dörren och insläppta på festen. Man kan ju faktiskt tolka det temat på lite olika sätt.

HejDå så länge. VI ses 2014 och ikväll med en liten bild och hälsning till. Annars, GOTT NYTT ÅR! (Är också fantastiskt lycklig att få ha samma nyårs dejt i år igen. Att ha en säkrad nyårskyss är något alldeles extra. Speciellt när man älskar människan och personen bakom läpparna också.)
Till top