So wake me up when it's all over

LIVET / Permalink / 0
Kvällen och natten igår på Hive i Köpenhamn var minst sagt, awesome. Riktigt kul att uppleva en helt ny klubb och Elias bokstavligen talat, dödade stället bakom DJ båset. Vi var sedan hemma här igen med hela gänget strax efter sex på morgonen lagom mörbultade och trötta. Sen klockan tio åkte Elias till sitt jobb, den stackaren och jag hämtade honom i stan i ösregnet sen vid halv fem. Nu har jag sedan dess kollat på fler avsnitt av min nya drog, Hart of Dixie medans han sovit ikapp några timmar. Men ska faktiskt vara snäll och låta honom sova en timme till och laga middag som jag var och köpte under dagen till oss. Sen far jag iväg till jobbet vid tio och står i baren igen på vår första Lördagsklubb för sommarsäsongen, 18+. Hoppas ungdommarna vill festa på även ikväll så vi får mycket o göra och en bra kväll tillsammans. 
 
Men kvällens matlagning kommer ta lite tid, då jag ska exprimentera lite med råbiff som jag köpte tidigare idag då. Fick smak på det i julas och vill verkligen testa göra det själv nu med lite smårätter och gott till. Hoppas jag lyckas. Hade också såå gärna velat ta et glas rött till det också, men bilkörning och jobb hör inte ihop med vin tyvärr. Får vänta till imorgon istället hoppas jag. Då en ledig och avslappnad kväll väntas. Hej svejs så länge

Sometimes I get a good feeling

LIVET / Permalink / 1

Igår fick jag en snabb shopping tur på Emporia och världens godaste mat på Vapiano innan jobb med Elias, efter en ur kass morgon som då ordnade upp sig allt eftersom tiden gick. (Mådde fysiskt dåligt igen). Och idag vaknade jag upp bredvid min favorit och vi har hunnit med shopping på olika håll i stan, bio och lunch på mitt gamla jobb. Allt detta innan jag körde ner sjungandes för mig själv för fulla muggar i bilen till jobbet. Ytterligare ett nattpass väntar ikväll och sen är jag ledig imorgon, men jobbar lördag natt igen. Det jag i stort sätt mest av allt ville säga och framföra med detta inlägget är bara kort och gott, till er som faktiskt tydligen sett ner på mig på något sätt, klankat ner med kommentarer på min blogg här och i verkliga livet. Jag sa det högt idag, skriver det här nu med samma stolthet... "Jo tack, Jag mår bättre än någonsin."

Godkväll gott folk.

Till top