Hold on

LIVET / Permalink / 0
Då är det tisdag och en helg full av jobb och flyttande är över. 
Jag har varit sjuk och krasslig i princip varje dag, har en huvudverk som inte försvinner och är växlande yr/illamående samt tung i kroppen. Men har klarat av att jobba ett bröllop och en rolig Allsångs-brunch på Morsdag. Fick hoppa in och sjunga en klassiker som jag brukar sjunga som smakprov för att det kan komma gästartister under Allsångs kvällarna där nere i sommar. Och på lördagskvällen sen flyttade jag lite saker själv från lägenheten sen landade jag hemma hos Kugelbergs och omvandlades till "Evelina 5år igen" som lekte omkring med Nina lite. I söndagskväll efter jobb så hyrde jag och Elias, vuxna som vi allt mer börjar bli (haha), själva ett släp och flyttade säng och soffa. Vi klarade av backandet runt min smala gata efter några om och men. Jag fick inte rätt på det till en början då jag inte fick bilen och släpet helt rakt, men Elias hade tålamod kvar så han fick hoppa in och räta upp åbäket, sen blev det ett stadigt sammarbete för att vi skulle lyckas ta oss ut från parkeringen där, men vi lyckades efter bara några minuter. Sånt där sätter lite spänning på förhållandet men vi klarade det galant. Man kan ju tappa tålamodet själv men bara det inte går ut över den andra eller att man är långsynt, så fungerar det nästan alltid. Viktigt att man kan släppa något snabbt som kör ihop sig och fortfarande kunna fokusera på att lösa situationen och sammarbeta. ;)  
 
Sen blev det sängen ganska snabbt efter all den flytten i söndags. Och igår, måndags, så tog vi det lugnt hemma på förmiddagen och mot eftermiddagen blev det en tur till XXXLutz och Ikea. Elias fick med sig det soffbordet han ville ha hem och hans föräldrar var också med en vända och shoppade loss lite till Sinnesro Spa. På kvällen sen  bakade jag lite och mannen lagade middagen, men dock blev jag riktigt dålig igår kväll igen så jag fick lägga mig tidigt och kunde inte få ork till att sitta upp och äta. Men just nu är det lite bättre, men funderar starkt på att åka in och kolla vad som står på med mig. Städar just nu lite i min lägenhet och packar ihop alla de sista inrednings grejerna. Sen är det bara köket kvar som ska tömmas och packas ner. Tyccker bara inte om att åka in själv till akuten eller vårdcentralen egentligen, är en sådan känsla jag har i kroppen som bara tar emot att åka dit själv. Känns jobbigt på något sätt. Men ja, man får väl ta sig i kragen och skärpa sig bara. 
 
Annars nu i veckan väntas lite till flyttning då och sen jobb tors-lördag. Någon kväll ska vi försöka se den nya Fast and Furious filmen på bio bara men annars är det inte mycket intressant som står på agendan fram över. Längtar bara till nästa helg då vi äntligen åker till Göteborg och till Summerburst festivalen. Både fest och avkoppling och äventyr i en helg väntas. Så jag har faktiskt inte mer att dela med mig av just nu. Längtar efter skatteåterbäringen, nästa helg och efter att kunna bli frisk från vad det än nu är som gör mig sjuk.  Och ska fortsätta längta, kämpa mig igenom vardagarna och jobbet som vanligt och hoppas på att kunna hitta på något kul snart med tjejgänget igen också. Lagt ett förslag på en dag på tosselilla nu i Juni. Det hade varit skit kul, så hoppas alla känner för det lika mycket som jag. Hasta la vista for now. Take good care out there!

Juste, jag tog studenten 2012.

LIVET / Permalink / 0

Lite bilder från min oförglömliga och magiska student förra året! Fan vad bra fest vi fick till med pool bad, Dj och fullt hus. Hade jag fått, så hade jag gjort om denna dagen tio gånger. Det är gåshud varje gång jag ser en student bild någon stans över hela min kropp. Önskar alla snart blivande studenter i år en underbar dag, för de är fan bland dem bästa dagarna man har med sig i resten av sitt liv!

Annars håller jag på att vila just nu och kurera mig då kroppen fortfarande jobbar mot mig lite. Har packat typ sex/sju kartonger och Ikea påsar med flytt saker idag och var en vända på stan innan imorse också och strosade runt. Ikväll blir det par-aktiviteter och resten av helgen består sedan utav massa jobb. Tjingeling på er

Till top