en blandad lördag

LIVET / Permalink / 0
Efter en lördag fylld av flytthjälp till Elias föräldrar, 3års kalas och jobb så ligger jag nu lite yrvaken hemma i Staffanstorp med datorn i knät, igen. Elias sover fortfarande som en stock, men det behöver han då han jobbat både fredag och lördag-natt. I alla fall så är vi båda tror jag rätt möra i kroppen och ska nog spendera dagen till att bara mysa och njuta av det fina vädret. Det är verkligen en kontrast att lämna jobbet sent på natten från världens nattklubbsmiljö och bartenderi för min del, till ett lugnt stilla hus i Staffanstorp. När man vaknar är det nästan som att man tror att man sovit över på jobb ibland för man hör fortfarande musik typ långt inuti hjärna och det känns som man knappt hoppat ur jobbkläderna liksom när man gick och la sig. I alla fall så var premiären av vårt nya koncept ONCE supe bra igår. Det fanns/finns tre olika dansgolv, med olika musikstilar och åldern var väldigt blandad vilket tycktes uppskattas - och alla var jätte roade av möjligheterna att kunna röra på sig fritt i huset. Till och med min mamma, pappa och Kugelbergarna var på plats och festade igår. Inte varje dag man ser föräldrarna svänga på höfterna till modern musik... 
Nu känner jag dock att en frukost hade suttit så bra i min kurrande mage och att det blir ett bjuss på massa bilder istället för massa mer text. Allt från min kusin Teos kalas till jobbet. (styling och smink är gjort av min goda vän Caroline.)

en stycke fredag i bild

LIVET / Permalink / 0
Nu denna lördagsmorgon har jag satt mig med datorn i knät då jag inte kan somna om. Så då har jag redigerat bildera från gårdagen och tänkte bjuda på dem nu. Blev nästan sugen på att laga scones nu igen, för jag är jätte hungrig och sugen på något gott... Men vi får väl se.
På klänningen jag gjort ska hantverket finslipas lite fram tills dess att vi ska ställa ut allt på Form & Design här i Malmö. Men annars är den färdig. Accesoarerna syns inte här heller tyvärr, men det kommer hänga armband som liknar klänningens kreation runt handleden på ena sidan och rurnt över armen på den andra. De fantastiska klänningarna bredvid mig är gjorda av Sandra och Olivia.

Jag kan om jag vill

LIVET / Permalink / 0
Bara för att det äntligen är fredag idag, så gick jag upp och gjorde scones medan Elias var på gymet imorse. Tog mig friheten att ta en timmes sovmorgon också då jag är färdig med mitt projekt vi ska redovisa nu klockan elva. Så det blev frukost i soffan med scones, varm oboy och massa tillbehör. Hittade ett recept som var riktigt gott och det var från "Laila bakar"s hemsida. Har nog inte ätit godare scones om jag ska vara helt ärlig... I alla fall så bjuder denna morgon på solsken och tio grader än så länge. Jag längtar redan efter fredagsfikat vi ska mumsa på med klassen om några timmar efter allas redovisningar av återvinningsprojektet. I eftermiddag så ska jag sen inte röra mig ur fläcken från soffan jag ska slänga mig ner i när jag kommer hem. Antagligen kommer jag skåda Idol på Tv och föräta mig på all paj som finns kvar sedan i onsdags. 

Men Igår så blev det en lång dag i skolan. Vi alla har mer eller mindre bott där denna veckan och arbetat på kvällarna. Igår började jag tröttna på mitt verk och hela grejen när jag var färdig vid lunch, så istället för att sitta kvar och stirra ut det, så åkte några tjejer och jag till invigningen av Mobilia. Kort och gott kan jag säga att jag inte är imponerad över huvudtaget. En ny tyg affär var det ända som var lite intressant för oss. Men den affären var en besvikelse den med. Efter två timmar där köpte vi med oss lite fika att ta med tillbaka till skolan, vilket vi sedan tryckte i oss illa kvickt och efter det satt jag bara och övade på att måla/illustrera i olika tekniker. Det går väl sådär med det fortfarande, men det lär väl ha blivit någon slags utveckling när jag slutar denna utbildningen nästa sommar kan vi hoppas i alla fall. Men nu börjar det bli dags att ladda upp inför redovisningen, så kameran är med och jag kommer lägga upp massa bilder senare ikväll när jag ligger i soffan som en död liten sill. Tills dess, ha det jävligt bra! 
Till top