HÄLSA 2015 ATT JAG ÄR REDO!

LIVET / Permalink / 0
Det är väl ingen snack om saken att jag fått blogg/skrivar-torka i några dagar nu efter jul? Eller det rätta svaret är att jag egentligen bara släppt taget om det och försökt lägga tid och fokus på allt som man ofta annars glömmer bort. I stora hela drag, så är det vad mitt "2014" i stort sätt också gått ut på.
Att kunna leva, andas och bara vara i nuet och rensa bort allt som inte får en att må bra har jag satsat på att försöka åtstakomma och förverkliga. Under perioder har madrömmar jagat ikapp en, gamla historier i bagaget rivt upp gamla sår men i slutändan gjort att jag kunnat landa på en helt ny nivå inom mig själv ändå. Det jag hunnit med detta året är varken revolutionerande eller mer märkvärdigt än något annat, men nyttigt och viktigt nog för min egen framgång. Nästa år hoppas jag att jag fortsätter förvåna mig själv och vågar utmana mig själv att visa mitt rätta jag och stå för allt som kommer ur mig kreativt. Det är en lång och nästan oändlig process att kunna lita på och lära sig tycka om det man gör. Det är de läskigaste jag vet i livet just nu med andra ord. Trampar man inte någon på fötterna för att man tror på sig själv, så är det något annat som ändå ska smälla tillbaka mot en. Balansgången mellan en tro på sig själv och att fortfarande kunna ha en glimt i ögat, hjärtat på rätt ställe och framförallt ha fötterna på jorden är varken enkel eller lätt att finna över huvudtaget. För som sagt är framförallt "jante-sverige" alltid på andra sidan vägen och skriker på en. Någonstans känns det även som att det ibland kvittar vad man än gör eller visar utåt. Man är mänsklig, men det hjälper inte ofta för att det ska alltid finnas någon eller något som pekar finger ändå. Inte sant?!
 
Många pratar om att snön som fallit, lika gärna kan dra igen för att den kom en dag "försent"... Jag är däremot jätte glad att den ens är här för då kan åtminstone Nyår kännas som på riktigt. - Som förövrigt även är imorgon redan. Året har gått snabbt men ändå i en helt perfekt och behaglig takt på samma gång. För när man tittar närmare på det, så har det varit extremt roligt och lärofyllt och där av har det gått väldigt snabbt. Det är inte alltid så fel med det. Nästa år ska det resas mer än vad det gjorts detta året i alla fall. Det är min ända riktiga önskan egentligen. Sen har jag två stora delmål till uppsatta framför nosen som man förhoppningvis hinner och förmår sig att klara av. Men mer resor är den största utmaningen för mig och Elias att klara av. Det hjälper inte med att man vill så mycket att hela kroppen spritter innuti, när tid ändå inte finns eller kan skapas åt det. Men man får ibland se vad livet har att ge en och vid första möjliga tillfälle som ges, kommer åtminstone jag stå redo och klar för avfärd!
 
Andra terminen på Nordisk Designskola ska också börja om två veckor och jag längtar definitivt inte till det eviga pendlandet igen, men däremot efter fler umtaningar och projekt att arbeta med. Som all media också påminde oss om på sista advent i år, var att vi i alla fall går mot ljusare tider igen. Det är något jag håller hårt om och nära minnet! Man vet ju om hur mycket bättre man mår utav lite sol och ljusare vardagar... De bara är så ju. Men jag själv, längtar faktiskt först och främst efter en härlig Nyårsafton som jag inte alls tycker är för överskattad i år och sen efter den dära klassiska kebab-tallriken dagen efter, tillsammans med den helt nya "BECK" filmen på TV. Traditioner och sånt som återkommer varje år är väldigt behagliga och sköna att kunna luta sig tillbaka på ibland. Jag gillar de flesta sådana vi har här i långa landet lagom trots allt. För att tillägga en sista sak, så är det något som är överskattat så är det mellandagsrean och att gå ut och dränka sig i sprit på juldagen. Nyår och julafton är inte överskattat för fem öre jämfört med det om du frågar mig. Hade ett väldigt roligt och uppskattat nattpass på självaste juldagen dock. Jag tycker om att jobba alla typer av högtider förutom Nyår. Undrar när jag kommer tröttna på det eller bryta upp de rutinerna egentligen, men de har funkat och följt med mig i sex år nu så tror att de kommer stanna ett bra tag till. Min näst sista dag på året ska spenderas åt gym, strykning och städning inför morgondagen och mer tid i soffan med den dära mannen som jag för den delen, fortfarande inte heller kan få nog utav. På tordag påbörjar vi vårt fjärde år tillsammans. Och på tal om hur snabbt tiden ibland går, vad hände där liksom? Kunde aldrig tro att jag skulle träffa en sådan människa som Elias när jag kom hem från Miami i januari 2012... Aldrig! Men här är både jag, vi och världen fortfarande. Den gick varken under det där året och vi har bara fortsatt att vara vi och gått hand i hand genom allt. Älskar att kunna känna en sådan tacksamhet för världen, till honom och allt gott runt i kring för att man får lov att vara så lycklig som man är. Det blir ju en tredje och given nyårs-kyss till min fantastiska prins igen. I en kvinnas vildaste och fånigaste drömmar, så finns det knappt något bättre. Tro mig. Och ja, jag erkänner det med ett leende på läpparna!
 
Tack & Hej 2014. För allt du givit och lärt mig. Med rätt inställning och fokus kan absolut allting gå sin väg. Hälsa 2015 att jag är redo.
Till top