Åh denna lediga dag..

LIVET / Permalink / 0
Och så sjunger mannen för sig själv inne på toaletten medans jag äter upp den sista biten utav frukostbullen jag mumsat på. Det är fredag och vi båda är lediga, men jag har fortfarande halsont sedan en vecka tillbaka nu och en huvudverk börjar sakta smyga sig på känner jag nu.
 
Det är också idag den sista februari, och den avslutas med regn och rugg som väderprognos och med en hemma kväll i ett avslappnat tecken. Det är tur att vi fått se en klarblå himmel titta fram några gånger i alla fall och fått se solljuset tränga in genom fönstrena på mornarna. När det blir 1 Mars imorgon hoppas jag dock på ännu mer sol och ljusblåa himmel dagar. 
 
Just nu vill jag dela med mig utav detta uttalandet jag gjorde precis på min Facebook sida angående den kritik som kommit över housefestivalen- Big Slaps som gick av stapeln för första gången förra sommren i vårt Malmö. 
Den senaste artikeln om detta hittar ni här, http://www.sydsvenskan.se/asikter/radda-var-nattsomn--lagg--big-slap-i-norra-hamnen-/ 
Och detta är vad jag har att säga om saken just nu:
"Herregud, Malmö Stads invånare. Vi kan stå ut med Malmöfestivalen i en hel vecka som för en massa liv över hela innerstan, och vi kan stå ut med allt från demonstrationståg till vägarbeten som är högljutt på även dem ibland många "opassande tidpunkter". I Stockholm och Göteborg har man arrangerat en festival, kallad Summerburst, i över tre år mitt i städerna bland höghus och stadspuls, utan problem. Varför ska inte vi också kunna genomföra detta endast en gång per år? Detta är stört löjligt. Heja Big Slap säger jag bara!"

Så visst lämnar jag detta inlägget till omvärlden med lite irritation men även med gott hopp om att det finns välidgt många som kommer att hålla med mig kring saken, i alla fall i mina omkretsar. Hoppas verkligen inte dem flyttar festivalen eller ändrar något kring arrangemanget. Nu blir det att ta en promenad med hunden trots att det regnar och blåser. Hon måste få lite frisk luft, och så även vi. Tjingeling. 
Till top