Och så blev de genast lite mer intressant

MODE - STIL / Permalink / 0

Äntligen kom den spännande fasen i Kroki läran att avbilda en manlig modell. Det var blandade känslor till en början, allt från förtjusning till uppgiften och jobbigt men genant. Men efter en timme kändes de bara proffesionellt och enkelt tack vare att modellen medgav den känslan också! Så dagens bästa resultat ser ni ovan. Nu börjar klockan ticka mot fyra och jag väntar på att mamma ska hämta upp mig och sen ska jag passa Tyra till nio ikväll och jobba på SB efter det. 
Och nu de senaste tre timmarna på dygnet har jag varit på emporia och fikat med Tina och lilla Leo. Han växer så det knakar och är en riktig goding som sin mor! Och så har jag fått lite tips på vad jag ska börja äta för att kunna lugna och stimulera mitt socker behov. Det är då inte på en bra nivå nu förtiden känner jag... Så behöver verkligen göra något åt det. Har liksom ingen lust alls att gå över och råka bli diabetiker! 
Men gokväll gott folk och TGIF. 

Keep it going louder

MODE - STIL / Permalink / 0
Jag försöker åtminstonde kämpa och stå i så gott det går. Under eftermiddagen igår satt jag klistrad framför youtubes alla illustrations tips videos. Blev inte så jätte mycket klokare, men ska fortsätta att öva lite till idag. Vill verkligen kunna teckna coola illustrationer och kan inte skolan hjälpa en att lära ut olika tekniker så får man ju försöka lösa det själv hemma. 
Och nu idag har jag fått färdig min andra topp till minikollektionen jag gör själv privat. Motivationen dalade lite förra veckan osv ju, men idag har jag hittat vilja och ork igen. Dock gör sig denna utbildningen bara sämre och sämre i våra ögon för varje dag som går nu. Allt läggs som kakor över varandra och om inte mötet blir av nästa tisdag så tror jag att vi kommer att gå i strejk. Och de vill jag inte ska hända. Vill så mycket med min tid här och jag blir så frustrerad över den brist på engagemang från ledning och lärare som existerar över vårt missnöje med olika saker. Från vårt håll ser det tyvärr ut som att de inte bryr sig alls av olika skäl vi fått skåda och höra främst idag. 
MEN, ska börja på ett långkjolsmönster nu och sen åka hem och öva på mer illustrationer och baka. Min klass förtjänar lite fredags fika imorgon känner jag! Men de blir en liten överraskning för dem. 


På gatan där jag bor.

LIVET / Permalink / 0
Det kommer tyvärr inte så mycket kul från mina tankar och min vardag just nu pågrund av skolan. Det är inte många tummar upp där just från mitt håll och inte från stora delar av klassen heller tyvärr. Vi skulle haft möte idag angående vårt missnöje kring utbildningen och lite annat, men de ställdes in i sista minuten. Vilket gjorde mig ännu mer hängig för att jag ville få sagt hur jag tänker kring mycket och hade laddat upp för att våga framföra mina åsikter o känslor... Vill att de ska bli bättre och jag är egentligen så extremt hungrig på utbildningen men just nu har motivationen varit på botten till att ens orka gå dit. Så nu hoppad jag ivrigt på att de mötet vi behöver ha blir av inom kort och att vi tillsammans, lärare o elever kan få utbildningen att fungera bättre! 

Så efter skolan idag tog jag och en klasskompis oss till Stoff & Stil i alla fall och besöket där gjorde mig lite mer inspirerad. Det var skönt att gå runt o titta o spåna på idéer där inne i drygt en timme. Sen kom jag hem till Elias vid halv fyra och lagade då pannkakor för att tillfredställa magen åtminstonde. Och nu vid halv sex tiden så träffade jag mamma och vi åt på Vapiano tillsammans. Även de tillfredställde magen mycket väl! Det finns nästan inget bättre än deras italienska mat...
Yummi.

Men nu väntar jag ivrigt på att farmen ska börja på Tv. Och uppmuntrar mig själv med att titta på Vänner sålänge. Ett magasin från "Collezioni" kommer göra mig sällskap sen resten av kvällen tills Elias kommit hem. Min stackare har jobbat tio timmar, två dagar irad nu och visst är pengarna goda, men man måste ju hinna med o leva och orka också. Känns som att han jobbar som jag när jag var på Jensens Böfhus. Dock är inte hans jobb rena rama slaveriet som tur är och de hjälper ju om man har bra kollegor vilket han är lycklig lottad att ha! Men i alla fall så måste jag ta itu med min omotivation också under kvällen tills imorgon. Måste rycka upp mig och bita mig i tungan tills det att mötet blir av helt enkelt. Men det är oerhört svårt... Som tur är dock snön äntligen här och trots att det är kallt så tycker jag om den ljusa tillvaron snön ger i från sig. Det är ljust och upprymt utomhus nu jämfört med när det bara ösregnade o blåste innan. Så att mer blir det inte här nu där jag befinner mig i livet och geografiskt, men vill avsluta denna tisdagen med att dela denna länken till er som kanske har missat det. (Visst måste man vara källkritisk också i lägen som dessa, men det förvånar mig inte alls om det stämmer att kräket Jimmie och hans rasistiska och nasictiska parti gjort detta. Är så trött på de "partiet" och allt dem gör o säger så ni anar inte. Är vanligtvis inte för att uttala mig politiskt här men när det gäller detta och allt som SD gjort sedan förra valet så struntar jag i vilket. En viss debatt om "integrations/invandrar politik" behöver förvisso tas men defintift inte på den låga o omänskligt låga nivån som SD bedriver och gör). Enough Said! http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/evafranchell/article18250962.ab

Till top