We finally did it.

LIVET / Permalink / 0
Med en något friskare och mer levande stortå så lyckades jag ta mig igenom och genomföra Flashfashion eventet med mina modefabrikanter igår eftermiddag mitt i Malmö. Lyckades också städa, laga mat och fixa hemma under gårkvällen trots all smärta och frustration. Det blev ett besök på akuten i torsdagskväll då jag började bli lite för orolig kring vad det var som orsakat denna smärta och såkallade handikapp jag fått med min tå. Besöket resulterade dock endast i att jag blev ombedd att gå till Apoteket för att köpa Naproxen då dem trodde jag hade fått "gikt". Något man får när man är sådär 50+ egentligen, men lilla jag, trettio år för ung har haltat omkring i två dygn nu och är lite små trött på det. Som sagt så är det åtminstone lite bättre idag och jag känner mig inte längre begränsad eller irriterad. För det var jag igår då mitt handikapp med stortån begränsade min framkomlighet och skruvade om alla mina planer och ärenden jag hade inplanerade. Flashfashion genomfördes i alla fall med bravur och här nedan kan ni få se ett filmklipp på det hela som jag jobbade ihop imorse. 
 
Jag hade också tänkt att gå ut och svira lite ikväll men det finns några saker som hindrar mig. Delvis min tå eftersom att jag haltar litegrann fortfarande och det lär bli lite för ansträngande att försöka dansa med balansen lagd på endast en fot. Sen har min lilla man plötsligt insjuknat och blivit jätte yr, så jag står med tre maskiner tvätt framför mig som jag själv får ta itu med och plus, att allt smink har jag glömt kvar i lägenheten (vi är och tvättar i Staffanstorp) vilket innebär en massa stress och klydd för att ens kunna bli redo för en utgång... Vill så förbaskat gärna ut och ha kul ikväll. Dock ser det väldigt mörkt ut just nu som sagt. Får gå in och hänga upp den första tvätten som är färdig och fundera över saken. För här, framför datorn, och en blogg, blir jag just nu inge klokare. Inte heller när man gång på gång blir bestulen på all god energi man har utav negativa, energislukande lögnhalsar på nätet. Jag är inte alltid den bästa fisken i vattnet, men att vara ärlig - och bete sig vuxet, dvs ta ansvar för sina ageranden, det brukar jag kunna säga att jag kan och gör. Sen kan man göra misstag och fel för sig ibland. Men det är dock fascinerande att se hur folk vågar kasta sten i glashus och aldrig ens sopa upp eftersig någongång. Den sista idioten är inte född ännu, eller vad brukar man säga?
Lite Neon Jungle och Summerburst live-streamat ska nog liva upp både kropp och sinne här tror jag tillsammans med en kall dusch. Det är trots allt lördag och inte tänker jag hänga läpp även om saker och ting inte blir som jag kanske vill. Får göra det bästa utav situationen som blir helt enkelt.
 

Nu blev allting lite upp och ner.

LIVET / Permalink / 0
Nu är jag nästan levande igen denna soliga torsdags förmiddag.
Efter att ha varit vaken, ständigt jobbande i 30h framtill igår vid ett tiden så kom jag äntligen hem och deckade direkt då min kropp snuddade vid sängen. Sov till sju på kvällen och gick sedan och handlade med mig hem mat från Vapiano och kände mig som ett vandrande lik. Tror inte jag känt mig så långt borta från verkligheten som jag gjorde då. Var verkligen i en helt annan värld i hjärnan. Men fortsatte att sova vidare sen efter att ha tryckt i mig lite mat och vaknade endas till när Elias äntligen kom hem igen. De 40h vi hade varit helt borta från varandra och inte kunnat ha någon kontakt alls kändes nästan som en hel evighet. Tror inte att jag uppskattat hans varma kram och närhet så mycket på flera månader kändes det som. Ville verkligen inte släppa taget om honom under hela natten till idag. Men var så illa tvungen när jag vid sex imorse vaknar till utav att min stortå verkte och tickade som en hel bomb. Den hade under natten till idag alltså svullnat upp till de dubbla storleken av sitt vanliga jag och den pulserar ännu något fruktansvärt. Så därför skrev jag i början utav detta inlägget att jag endast nästan kände mig som levande igen. För jag kan inte gå på vänster foten överhuvudtaget så stor tån har blivit. Det har gjort att jag fått ändra om i all min planering kring denna dagen tyvärr, men förhoppningvis så ska jag få det mesta gjort ändå med hjälp av mamma som är ledig idag som tur är. Imorgon ska vi ha vår första flashfashion och dessa komplikationerna bör vara över till imorgon för annars har jag stora problem kan jag tala om. 

Och nu innan jag beger mig iväg på ärenden så vill jag dela med mig av detta klippet:
Jimmie Åkesson kan ju bara slänga sig i väggen. Har han någonsin sagt något vettigt, överhuvudtaget i debatter/intervjuer egentligen? Nej, jag tror inte det. Det är verkligen skrämmande att människor som honom får eller kan kalla sig politiker. Han har ingen politik, bara en åsikt, och en mycket snevriden sådan. Rasism och främlingsfientlighet hör inte till här, i Sverige eller 2014. Han kan inte bedriva politik helt enkelt. En riktigt tomte är vad han är. Måste säga att jag är lite rädd för rikstagsvalet i September. MEN, hoppas och tror gott om de svenska folket och att de övriga politiska partierna tar och slår hål på Jimmie Åkessons bubbla han lever i. 
http://www.youtube.com/watch?v=uh4gS0G0eFo&app=desktop

SS14 - Leave the world behind you.

MODE - STIL / Permalink / 1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här är min slutkollektion på utbildningen i bilder från photoshooten med Astor Svensson och Victor Wendel i söndags. Är så glad över att äntligen vara klar och att ha fått så magiskt bra material med mig från photoshooten. Har lite digitala plaggskisser kvar att göra, men annars är allt klart och Modevisningen den 5 Juni på Stapeln i Malmö börjar närma sig med stormsteg. Kollektionen är inspirerad och influerad av låtarna "Leave the world behind" you och "Don't you worry child" av Swedish House Mafia och är min hyllning till dem och musik i sig själv.
Till top