We finally did it.

LIVET / Permalink / 0
Med en något friskare och mer levande stortå så lyckades jag ta mig igenom och genomföra Flashfashion eventet med mina modefabrikanter igår eftermiddag mitt i Malmö. Lyckades också städa, laga mat och fixa hemma under gårkvällen trots all smärta och frustration. Det blev ett besök på akuten i torsdagskväll då jag började bli lite för orolig kring vad det var som orsakat denna smärta och såkallade handikapp jag fått med min tå. Besöket resulterade dock endast i att jag blev ombedd att gå till Apoteket för att köpa Naproxen då dem trodde jag hade fått "gikt". Något man får när man är sådär 50+ egentligen, men lilla jag, trettio år för ung har haltat omkring i två dygn nu och är lite små trött på det. Som sagt så är det åtminstone lite bättre idag och jag känner mig inte längre begränsad eller irriterad. För det var jag igår då mitt handikapp med stortån begränsade min framkomlighet och skruvade om alla mina planer och ärenden jag hade inplanerade. Flashfashion genomfördes i alla fall med bravur och här nedan kan ni få se ett filmklipp på det hela som jag jobbade ihop imorse. 
 
Jag hade också tänkt att gå ut och svira lite ikväll men det finns några saker som hindrar mig. Delvis min tå eftersom att jag haltar litegrann fortfarande och det lär bli lite för ansträngande att försöka dansa med balansen lagd på endast en fot. Sen har min lilla man plötsligt insjuknat och blivit jätte yr, så jag står med tre maskiner tvätt framför mig som jag själv får ta itu med och plus, att allt smink har jag glömt kvar i lägenheten (vi är och tvättar i Staffanstorp) vilket innebär en massa stress och klydd för att ens kunna bli redo för en utgång... Vill så förbaskat gärna ut och ha kul ikväll. Dock ser det väldigt mörkt ut just nu som sagt. Får gå in och hänga upp den första tvätten som är färdig och fundera över saken. För här, framför datorn, och en blogg, blir jag just nu inge klokare. Inte heller när man gång på gång blir bestulen på all god energi man har utav negativa, energislukande lögnhalsar på nätet. Jag är inte alltid den bästa fisken i vattnet, men att vara ärlig - och bete sig vuxet, dvs ta ansvar för sina ageranden, det brukar jag kunna säga att jag kan och gör. Sen kan man göra misstag och fel för sig ibland. Men det är dock fascinerande att se hur folk vågar kasta sten i glashus och aldrig ens sopa upp eftersig någongång. Den sista idioten är inte född ännu, eller vad brukar man säga?
Lite Neon Jungle och Summerburst live-streamat ska nog liva upp både kropp och sinne här tror jag tillsammans med en kall dusch. Det är trots allt lördag och inte tänker jag hänga läpp även om saker och ting inte blir som jag kanske vill. Får göra det bästa utav situationen som blir helt enkelt.
 
Till top