FÖRSTA ADVENTS HELGEN.

LIVET / Permalink / 0
Nu börjar ensamheten smyga sig på igen under söndagens små timmar.. Men helgens minnen värmer gott som tur är. Vi har trängts bland tusen göteborgare på Liseberg, stångats med bilar för att finna parkeringar, kastat i oss alldeles för varma drycker för att värma upp oss i kylan och åkt lisebergshjulet på kvällstid mitt i vintern OCH hälsat på mina mor- föräldrar påvästkusten som bjöd på strålande sol och goda måltider. 
Det börjar bli jul på riktigt nu och radiostationerna snålar inte med julmusiken den första advent... Man blev nästan redan trött på det! Haha. 
  

I JUST CAN'T GET ENOUGH.

LIVET, MODE - STIL / Permalink / 0
Frågade mig själv vad i hela friden "Black Friday" var för något imorse, och jag fick upp en del gissningar i huvudet men beslutade mig för att fråga mina vänner på Facebook därefter. (Nästan bättre än google nu för tiden då alla har koll på allt där, haha). Nej lite skämt o sido på den där, men som jag trott var det något Amerikanskt och handlade om rea-shopping. Det låter jätte bra så jag ifrågasätter inte det i sig... Jag tänker bara på hur sjukt det är att vi i Sverige och många andra länder tar efter allt som USA gör. Ta inte ordet "allt" ordagrant, men de har en sådan enorm inverkan och påverkan på resten av världen så det nästan är lite sjukt ibland. Jag har aldrig hört talas om denna hysterin kring "Black Friday" i Sverige innan idag. Inkorgen på min mail var också bombad med rea-information från Halens, Nelly.com, H&M mm. Det tackar man för, återigen inget jag talar ner men tycker att det är jätte intressant det fenomenet med hur vi tar efter så mycket från USA. Undrar om vi kanske till och med börjar att fira "Thanks giving" här på riktigt från och med nästa år?!
 
Två favoriter som hade suttit fint inför våren bjuder jag på här nedan från H&M. Rosegulds manin sitter i även i allt mode för min del. Och på tal om det så står en kladdkaka i min rosegulds-ugnsform och väntar på att bli gräddad i skrivande stund. Om några timmar är mina föräldrar och Elias här så jag har till och med börjat duka upp inför middagen ikväll så rastlös som jag tyvärr är. Det ska bli så skönt att fylla upp denna lägenheten med mycket energi och människor denna helgen i alla fall. Mysteriet om hur vi ska få plats fyra stycken sovandes här, är dock en annan historia och den blir intressant att se hur den spelar ut sig. Vi har turen att ha solen med oss denna fredagen också vilket lyser upp lägenheten ytterliggare. Den har man inte sett mer än en gång under November månad så man är i lite chock då man nästan glömt hur den ser ut och känns när den lyser upp vår tillvaro.
Min längtan efter att gå inne på Lisebergs julmarknad imorgon är även totalt just nu. Jag är så redo att låtas slukas av julstämning och mys nu. -För det innebär ju framförallt att jag snart åker hem för fem veckors vistelse i rad i Malmö!

MINGEL OCH SHOW UP FASHION FINAL.

MODE - STIL / Permalink / 1
En inspirerande och rofylld kväll på Textile Fashion Center är nu över. Så glad att jag har mina fina klasskamrater här uppe som kan fylla upp ensamheten på vardagarna. Resten av kvällen ska jag spendera åt att kolla några "Vänner" avsnitt tillsammans med en skål popcorn i knät. Det om något är alltid ett givet recept till att bli på bra humör om man har en grå dag eller bara vill njuta av suverän komedi. Sen kommer äntligen Elias och mina föräldrar imorgon. Om man bara hade kunnat spola fram tiden så hade jag gjort det på momangen. Men när man inte har den möjligheten så får man ju se till att göra det bästa av situationen tills att de är dags som sagt. Där tar mina popcorn upp en stor del av just det där. Så med tankarna i mode och designidéer, några skratt senare och en tillfredsställd mage så är nog morgondagen här snabbare än jag kan ana ändå känns det som! 

Här nedan fick vi äran att ta bild tillsammans med Margareta Van den Bosch ikväll bland annat. Även Lars Wallin och andra bransch ikoner fick man se en glimt av under kvällen bland klingande vinglas och en fantastisk modevisning. På något sätt känns det trots allt riktigt bra att göra sina studier i Borås när man kan gå på event som vi gjorde ikväll. Men, de är av den nästan ända anledningen som jag gillar lilla Borås he-he. Det lilla kan ju vara både de bästa och viktigaste på samma gång som tur är! 
Till top