WANG, YES I WANT IT.

MODE - STIL / Permalink / 0
På catwalken kunde man få se hela kollektionen för någon vecka sedan. (Länkade till style.com som visade den i ett tidigare inlägg.)
Och idag fick man ett mail från H&M där de sa att kollektionen nu fanns att hitta i webshoppen också. 
Om en vecka ska jag med andra ord ha den kjolen på bilden här nedan. Ekonomin räcker inte till de andra sakerna men de är annars mina favoriter också. Mina gissningar är att det kommer vara mer hysteri över H&Ms och Wangs släpp, än vad det var på Lindex och J.P Gaultier. Har bara en känsla utav att vi kommer få kriga som djur här för att komma åt något. Men tills det att man får känna och klämma på allting fysiskt, så får man njuta av de digitala. 
 
På tal om mode och designvärlden också så sitter vi alla trettiofem här och jobbar med J.Lindeberg projektet denna torsdagen och efter både ett utvecklingssamtal o ett utrop från vår materiallärare om att ingen blev underkänd på vår tenta i måndags, så har jag fått in enormt med drivkraft igen. Väntade mig nästan att det skulle bli så att i slutet av veckan skulle jag komma igång ordentligt. Så det känns faktiskt skönt att man inte står och trampar på ett och samma ställe helt enkelt. Det är dock något nytt att designa herrkläder i Illustrator. Vrider och vänder på min hjärna för att få ut allting rätt men efter lite blod, svett och tårar, så lär jag nog vara nöjd tillslut med det också. Det är mer utmanade att skapa herr kläder då man verkligen måste jobba länge för att få fram någon "unik" idé då det är så snäva och trånga områden man kan uttveckla något i. Dem idéerna jag ändå har på uppsättningar av tjejkläder, kopplat till detta konceptet ska jag nog få ut på papper för min egen skull och spara till framtida arbeten. Det bästa med dessa estetiska linjerna på något sätt är just att man behöver aldrig slänga, eller slopa något som man kommer på helt. Man kan alltid spara det i sin egen lilla kreativitets/idé-bank och ta upp och klistra in någon annanstans senare. Man blir aldrig totalt begränsad eller tom på visioner osv i med det helt enkelt. Man kan undra hur stort ens egna lilla biblotek av designidéer och kreativa-bank kan komma att bli i framtiden. Helt oändligt kan jag nästan gissa på om man fortsätter i designyrkes-riktningen resten av sin tid här på planeten. 
 
Till top