TISDAGS INSPIRATION.

MODE - STIL / DESIGN, EMILIOPUCCI, FASHION, SS15 / Permalink / 0
 
Designer, Emilio Pucci SS15.
Den andra designern jag fått upp ögonen för litegrann är denna mannen. Hans vårkollektion till 2015 fångar inte mig totalt på alla plan, men det finns några plagg som föll mig "pladdask" i smaken. Två av dem är det jag visar här ovanför. Bilderna är hämtade från style.com och även fast jag personligen känner att jag gått ur stilen att bära kläder med väldigt feminina siluetter i största allmänhet, så önskar jag att den översta klänningen fanns i min gaderob till en lämplig härlig vår-fest nästa säsong då. Det är något i mönstret som mina ögon drunknar i mer än själva siluetten och den tighta formade designen helt enkelt. 
Denna tisdags förmiddagen spenderas åt att kolla in lite djupare på både hans catwalk och några andra favoriter som Stella McCartney och Mugler tillsammans med en kopp kaffe (kors i taket, tredje gången jag dricker det i år haha) Men kaffe är väl som sushi antar jag. - "Man lär sig att äta/dricka det."
Solen lyser in genom fönstret och värmer min nacke något ytterst lite. När himlen är klarblå och alla löv på träden är gyllenebruna och gula så har hösten sin allra vackraste look. Måste nästan ut och ta bilder på det för konstigt nog så inspirerar det mig. Känner bara för att fylla upp hela kameran med inspierande bilder som man kan sitta och plocka från sen till kommande arbeten. Blir en promenad ägnat åt det efter lunch tror jag. Min lilla sketchbook ska också fyllas på lite. När man köpt nya ELLE och Vogue vill man inte klippa i dem för det känns som att man klipper i heliga helgon på något konstigt sätt. MEN jag måste därför att det finns så mycket inspirerande jag vill samla upp och bevara. Får se om jag slutligen vågar att klippa i dem helt enkelt hahah! 
 
Till top