BACK, BACK, BACK TO SCHOOL AGAIN.

LIVET / Permalink / 1
 
Sjunger den där klassiska "Grease" låten - "Back to school" och jobbar på i min ensamhet i skolan. Hade lite sällskap innan men denna själen ville inte gå hem när de andra gick. Den kände glädje åt att komma vidare med sin portfolio och att tid inte är något man ska slösa med. 
Min utbildning, Nordisk Designskola ägs numera av koncearnen Proteko och därför har vi flyttat allt pick-o-pack till Textile Fashion Center i Borås. Man andas in riktig textilanda och är äntligen mitt i smeten av modemeckat här i stan. Och denna terminen är verkligen något att se fram emot. Det är inte ofta man känner så, eller jag har hört många suckar och många stön inför människors studiestarter, men här görs det inga alls. Försteålsen för att alla inte har studielängtan eller någon ro för den traditionella skolan alls är total, egentligen befinner jag mig där med, men hittar man rätt utbildning så faller pusselbitarna på plats. Det blir bara mer som en vardag då, typ. 
Klapp på axeln ska alla ha idag, regniga måndagar är tuffa att ta sig igenom. Speciellt här i Borås - men man ska unna sig att ha det bra ibland och det ska jag försöka ha nu. Adjö!
Till top