ICA'S EGNA VAROR, SOM JÄMT ÄR BRA..

MAT OCH BAK / Permalink / 0
Jo, allt förutom juicen på bilden är Ica's egna varor och mina favoriter just nu.
Tycker överlag att de har godare alternativ på väldigt mycket märkligt nog. Salladsost som är godare än topp-märket ZETA och de kolsyrade vattnet "Modal" på bilden som då är ICA's är tusen gånger godare än någon Ramlösa och Loka smak- tycker vi här hemma t.ex.
Inte förrän jag kom hem från affären på kvällskvisten igår så märkte jag att jag bara köpt varor i äpplets-tecken. Lite komiskt så i princip satt jag bara i soffan och tryckte i mig saker med smaker av endast äpple. Det ser grönare och nyttigare ut än vad det kanske egentligen är också men tvi på att alltid vara präktig och nyttig. Man ska leva också och igår verkar det som att jag bara var ute efter att köpa hem det jag tyckte var allra godast!
 

#ONEYEAROFSHOES.

MODE - STIL / nelly.com, oneyearofshoes / Permalink / 1
Det var en dag för någon vecka sedan nu, då jag såg en tävling på instagram mitt under min långa pendelresa hem till Malmö igen och då en idé flög rakt upp i huvudet på mig. 
Två timmar senare, väl hemma i lägenheten så tog jag fram mina favoritklackar och skapade fram den visionen jag  fick upp i huvudet på bussresan om hur mitt bidrag till tävligen skulle se ut. Sen åkte kameran fram och det sa, "klick". I mitt fullsprängda mobilalbum hade jag nu tagit bild på mitt lilla bidrag. Två minuter senare hade jag laddat upp det på instagram och gjort det viktigaste av allt: Förklarat min kärlek till skor och hashtag'at nyckelordet för hela tävlingen "One year of shoes". 
Nelly.com hade alltså arrangerat en tävling mitt i den gråaste och dystraste februari månad som fångade min uppmärksamhet. Och som minst av allt, sporrade mig. 
En gång har jag försökt vinna en tävling via sociala medier förut, då via en blogg faktiskt. Men aldrig vunnit varken den eller något som har med lotto, pengar eller liknande att göra.
Idag visste jag att tävlingen skulle avgöras och nu när kvällens timmar började springa iväg kände jag en konstig känsla i magen utav hopplöshet.
Mitt under Jenny Strömstedts framträdande på det mest anrika "svennebanan" programmet plingade det dock till i telefonen och jag trodde att det var min andra halva som hörde av sig för att meddela att han kommit fram och hade det bra borta i Switzerland... Men det var en notis från mitt instagram-konto och tro det eller ej, men i den sekunden så förstod hela min kropp direkt att jag hade vunnit! 
 
Det känns oerhört fånigt att man inte kan sluta lee på grund utav en vinst så materiell som de kan bli ändå... Men jag antar att bara tjejer kan förstå hur lycklig man faktiskt kan bli utav att vinna skor?
Min kreativitet räckte hela vägen fram till att bli utvald att vinna ett par skor i månaden i ett helt år. 
Det finns större saker i livet, tuffare problem i världen att tackla, men jag vill kunna vara lycklig för detta "lilla" här och nu. Min ensama tillvaro denna fredagskvällen livandes upp till den absolut högsta möjliga nivån och leendet på mina läppar vägrar försvinna. TACK NELLY.COM. Tacksamheten är enorm.
Ska trycka i mig popcorn och invänta resten av instruktionerna som följer från företaget. Jag vet exakt vilket par som kommer att klickas hem först... Tror nästan att med ledtrådar i bloggen här, så kan vem som helst lista ut vilka det kommer att bli. 

DIRTY PASTELLS.

MODE - STIL / Permalink / 1
Inte många gånger används varken starka eller dova färger i min vardag. Garderoben är täckt av vita, beige, svarta och blåta toner. Men än dock kan man bli inspirerad ibland av färger i pastellpalettens nyanser. Speciellt när himmlen utanför är blå och solen lyser upp hela stan. I år syns en heldel pasteller som vanligt men i en mer smutsig ton. Mitt öga tolkar det som att alla pasteller fått en släng av grått i sig. Därav får den smutsiga och lite dova nyansen. Just den smutsiga gråblåa pastellen är min absoluta favorit av alla pasteller i nuläget. Min fredagsmorgon lyfts upp av lite ljusa pasteller helt enkelt och värmer upp min hjärna inför de arbeten jag tänkt jobba med senare under dagen. Ångrar att jag inte fått med min beiga trenchcoat hem till Malmö för den hade suttit perfekt idag när man som sagt äntligen får skymta solen. Men den svartvita får göra sitt när jag traskar ner genom stan en runda på ärenden istället!
 
Till top