MELLAN BALLONGER, VÄNNER OCH KARTONGER LANDAR JAG.

LIVET / Permalink / 0
Bland flyttkartonger, resväskor och ihopfällda möbler ligger jag en fredags kväll med lugnet i behag. Vi är faktiskt helt redo att flytta till Stockholm imorgon, tro det eller ej. 
Jag känner doften från svinton jag stod och skrubbade spisen med fortfarande på mina fingrar, och jag ser nya dammtussar varje meter jag tar, men känner mig ändå förvånansvärt nöjd. Seperations ångesten har som sagt börjat lägga sig och ju snabbare tiden har tickat iväg nu under det sista dygnet i Malmö så har det där nyfikna och äventyrslystna inombords tagit över mig. 
 
Jag är ju som kanske bekant ingen morgonmänniska, men att sitta med världens goaste sjuåring ute vid Scania badet i kyla och blåst hela morgonen för att titta på Sommarlovsmorgon var idag inga problem över huvudtaget. De var värt varenda minut och gjorde mig väldigt varm inombords. Det är oerhört skönt att bara vara ikring barn ibland för på något sätt så blir allting så okomplicerat då. Försökte se världen ur hennes ögon för några timmar och viftade hej-vilt med rosa ballonger när hennes favoriter Dolly Style uppträdde.
-Ett stort tack också till Filip från min gamla kära skola Rytmus, som kunde ordna en överraskning åt Nina iform av autografer från alla tre tjejerna i Dolly Style. Leendet som satt på hennes läppar efteråt kommer jag sent att glömma!
 
När jag spolar tillbaka tiden lite till igår då två av mina favorit tjejer påminde mig om att det var sista gången vi sågs på väldigt länge så stannade tiden upp lite för mig. Imorse lät jag alla tankar springa förbi mig och hjärnan fokuserade bara på nuet. Allt har gått så snabbt denna sommaren trots att man i mitt fall tagit siesta nästan varenda dag för att kunna komma ikapp sig själv. Igår blev det vår sista Tacco-kväll på väldigt länge... Men förhoppningsvis inte allt för länge! De finns något nytt att se fram emot trots att man utökar ett avstånd på flera mil ifrån varann och det är att det blir en helt annan grej när man väl ska ses. Mer laddat och upprymt känns det som. Man lär sig även där att ta vara på den tiden man har med varann ordentligt! Lite som jag lärde mig med Elias under mitt år som pendlare från Borås och Malmö.
 
Adressändringarna är registerade hos skatteverket, bankkontona är utökade och gemensamma kort kommer att landa i brevlådan nästa vecka. Det är många steg framåt man tagit på vägen in i det riktiga vuxenlivet nu. Många fler är kvar, men nu ska vi ägna oss åt den sista natten i vårt flyttkaos inom väggarna av 43kvm som vi älskat varenda centimeter utav. Eller nä, inte köket, vi erkänner att det har varit alldeles för litet för två personer. MEN, innan våra sista timmars sömn intas här så ska vi låta oss inspireras av "Sommar med Ernst" senaste program. Våra idéer bubblar inombords över hur vi ska sätta tänderna i vår nya tvåa, men det skadar inte att få lite till utav ett solklart proffs!

Liknande inlägg

Till top