50' SHADES OF BEIGE.

LIVET / Permalink / 1
Man kan vara "beige" i humöret och som människa säger vissa. Räknas man in dit bara för att man dyrkar nyansen och alla dess skepnader då också undrar jag? 
Skulle inte hoppas eller tro på det men som en alternativ basfärg i garderoben är begie den ultimata om du frågar mig. Sen att man kan gå loss på beige och alla dess nyanser o skepnader som jag gör i hela livsstilen ändå ut till minsta detalj hemma i boningen, kanske inte alla gör. Men jag skulle välja beige alla dagar i veckan före t.ex svart och blått. Det är en lätt färg att matcha med, en behaglig nyans att vila ögonen på och just i år är den i centrum av färgcirkelns trender. För oss som känner oss bekväma och trygga i att klä oss i avskalade, ljusa men samtidigt dova färger så kan detta året vara vårt år. En naturlig och jordnära färgpalett genomsyrar det mesta med inslag från växtriket och medlehavet, men då ofta med en skvätt av grått i. 
Idag när mitt humär och min energi flödat på i full hastighet igen så vill jag hylla färgen rätt och slätt. Funkar inte den kamel influerade nyansen av beige, så kanske en dov sandstrands-beige passar? Våga vara lite beige säger jag. 
 
Till top