DET VAR ETT TAG SEDAN, MEN DET VAR GOTT!

MAT OCH BAK / Permalink / 0
För några veckor sedan så spelade Elias på Gustaf Bratt i Falkenberg och då sov vi över på det gudomliga Strandaden hotell och SPA samt åt en middag på själva restaurangen klubben även har.
Kameran ville inte arbeta med mig på det mest ultimat sättet jag hade velat, men någon bild kan jag bjuda på där ifrån i alla fall. 
 

SOMMAREN EKAR MED SIN FRÅNVARO, MEN INTE GLASSEN.

LIVET / Permalink / 2
Fredagen och lördagen försvann i ett naffs pågrund av jobb, men denna söndagen ska jag banne mig få att gå långsamt och lugnt framåt. 
Med datorn i knät så laddar laddar jag upp för en hel dag med arbete i Illustrator. Några små ärenden till tygaffären ska springas också för att slå ihop säcken till Gina Tricot projektet. Stressen ligger lite under ytan och bubblar och min hjärna den bara grubblar över hur och om jag kommer att hinna med allt jag vill till torsdag. Men målsättningen är hög och jag vet nu efte denna tuffa terminen vad som krävs för att jag ska lyckas. 
Bokstavligen talat så har jag traskat mig igenom blod, svett och tårar dessa fyra månaderna uppe i Borås. Man har verkligen känt att man lever men så får det vara i denna korta perioden av mitt liv känner jag samtidigt! 
 
Ska även bjuda mamma på kanske Sveriges i särklass godaste glass när hon kommer förbi snart. På drottningtorget där jag och Elias bor, finns en italiensk liten och fantastisk restaurang/café med den godaste glassen helt enkelt. Egen gjord med hemligt recept och jag har aldrig smakat på godare i alla fall. Det var till och med så att jag laddade upp inför jobbkvällen i fredags med en omgång. Har redan ett enormt sug för en portion till vill säga. Det är kanske ingen fröjd att äta glass ute när graderna bara tickat upp till tio här nere, men det får gå ändå. Sommaren har ekat med sin frånvaro länge men vi kan inte undvika goda glass-stunder för det!SCANDIC PLAZA FRUKOSTBUFFÉ.

MAT OCH BAK, MODE - STIL / Permalink / 1
Mitt lilla inrednings team och jag unnade oss en redig frukost på hotellet som en total avslutning på vår långa resa med projektet imorse!
Tio poäng var frukost buffén och min mage var riktigt glad för att få mat i sig på morgonen. De hör inte till vanligheterna nämligen... Hehe. 


Till top