THE THING I CALL HOME.

INREDNING / Permalink / 1
Oj vad man kan trivas och må bra utav att komma hem till en lägenhet som står i ordning, luktar ljust och fräscht utav doftpinnarna i badrum och vardagsrum. Med lite tända ljus, känslan av egenlagad bolognese, rött vin, en film på TVn som rullar, mjukis kläder som hänger löst över kroppen, en bris av nytvättade kläder som hänger på tork och med en stress-fri kropp så mår man helt ljuvligt. Harmoniskt, bekvämt och lite svenne-bananigt för viss del. Men det är inte alltid fel. Det är så tryggt att ha något eget och känna att man ha kontroll över det som sker åtminstone innanför dessa väggar. Söndagar har aldrig varit mer älskade än nu. Det var till och med lite mysigt att ha en lätt bakfylla hängandes över sig delar av dagen. Man kände att man faktiskt har levt på grund av det. 
 
Har inte visat mycket av min boning men när kameran fungerar igen så har jag knäppt några helhets bilder på där jag spenderar mestadelen av min tid här hemma. 
Något jag tipsat om förut har varit terakotta krukor och gröna växter - hur mycket det lyfter upp och tillför liv i ett rum. Nästa grej jag inte kan få nog utav är sammets-kuddar i lite smutsiga och dova toner av grönt/blått. Abstrakta tavlor har man också kärat ner sig i efter lite trendresearchande. 

#1 - - CAMILLAESI:

Så fint! :-)

Liknande inlägg

Till top