LET THE SUEDE COME IN.

MODE - STIL / Permalink / 1
Ett av de hetaste materialen för våren: Mocka "aka" Suede. (Tillsammans med plisserade tyger och scuba)
Behöver inte vara kamel eller beige färgat i sin enklaste roll. Det kommer trilla in lite blandade paletter av mocka. Det är sjuttiotal som regerar häromkring ett tag till. Ett inspirations board för styling och tips slängde jag ihop till min styling och trendbok förra sommaren som jag kan bjuda på. Det säkraste kortet är en trenchcoat och kjol av något asymetriskt lite längre slag. Och även fast jag längtar och hintar lite åttiotals tendenser här o var, så är dessa siluetter och designer behagliga för ögat med. 
 

THE SUMMERTIMES, THE BUTTERFLIES, ALL YOUR CREATIONS.

MUSIK / Permalink / 0
Det finns så mycket bra musik som släppts den senaste tiden. Sådan bra musik som får en att skrika "yes" inombords. Här är min most-played lista längs tunnelbanan och min promenad från Slussen till kontoret på Fotografiska längs Stadsgårdshamnen varje morgon.
 
"Coldplay - Fun"
"Sia - Bird set free"
"Steve Angello ft. Tom Taped - Stockholm skies"
"Coldplay - Adventure of a lifetime"
"Alexander Asp - Cold winter love"
"Stationen - Miriam Bryant"
"Otto Knows ft. Lindsey Stirling- Dying for you"
"Zara Larsson - Weak Heart (Don Palm Remix)"
"One Direction - A.M."
"Donkeyboys - Lost"
"Mike Posner - I took a pill in Ibiza"
"Sia - Cheap Thrills"
"Nu kan du få mig så lätt (Live Ullevi) - Håkan Hellström"

WON'T YOU STAY TIL THE A.M.?

LIVET / Permalink / 0
"I woke up like this" eller något kul. Orimligheternas tider är här. Fjällar över hela kroppen. Nu finns ingen gyllenbrun hy kvar alls från Egypten veckan. Grannarna släpper bomber och granater i sina lägenheter - åtminstone låter de som det. Man kan inte alltid veta vilket humör man ska vakna på. Vilken sida man står på vid en korsning i livet eller hur man ska ta sig ann allt. Men imorse var jag sprallig som ett litet barn trots att man vaknade upp strax efter åtta. Orimligare kan det inte bli en lördag egentligen, men å andra sidan får man massa gjort dessa mornar. Själen kan inte sitta stil, fingrarna skriver så det ryker om dem och som lite protest till grannarna så sjungs det högt för att överrösta det bygge eller krig som trycks pågå där. Man bestämmer sig ganska snabbt när man vaknat, för vad det ska bli för dag som väntar framför en... Allt är upp till en själv och jag bestämde mig för en dag att släppa loss i kreativitetens tecken. Att bara vara, leva i sitt eget sällskap för en stund och må gott i en morgonrock, osminkad och kry får en att slappna av. Badkaret, min examens kollektion och en godispåse i form av frukt (hör o häpna) är allt som jag tar till mig denna lördag. Inga beskymmer, inga påklistrade miner, stress eller press vilar innaför mina 48kvm. Morsning-korsning.
Till top