ULTRA EUROPE 2016 - SPLIT

LIVET / Permalink / 0
 
ALLTSÅ. JAG HAR INGA J*VLA ORD KVAR. DENNA FESTIVAL, DESSA MÄNNISKOR, DEN STADEN. Vill lägga till en miljon utropstecken efter de meningarna jag ska skriva nu, men det blir ju lite för väl. 
Hardwell stängde Ultra i söndags natt med ett dunder set som redan finns ute på youtube. Andra som också totalt mördade under sina set's var, Armin van Buren - Dash Berlin - W&W - Afrojack - David Guetta - Martin Garix!
Det var 100.000+ personer som totalt gick loss, spred glädje, delade kärlek och hade det magiskt i tre dygn tillsammans. Vi gick på Opening Party också så inte en natt på fyra dagar irad kom vi hem innan 06.00! Har aldrig haft så roligt och känt en sådan euforisk känsla i hela kroppen under mitt hitills 23åriga liv. Att springa runt med Sverige flagga och hattar och höra folk skrika "Ibra, Ikea eller Skål" efter en hela tiden var också quite something. Det var så mycket magi på en och samma gång under denna resan och trots tre dagars regn så hade jag the time of my life. Det var "Vacation-vacation" på allra hösta nivå som vi sa. Orden bara trillar ut ur min mun och ner här i hundra nittio då allting är så känsloladdat. Vi var ju där - hur ofattbart det än känns så fick vi äntligen uppleva det och det var bättre än förväntat gånger hundra. Nu på jobbet önskar man redan att man kunde spola tillbaka tiden till den stund man satt på axlarna, vevade flaggan bakom ryggen, sjöng, grät en tår och hade gåshud genom hela kroppen till konfettiregn och fantastiskt musik. Mer bilder och texter lär det bli inom kort. Ska bara rehaba lite och inse vad som faktiskt hänt i några dagar!
 
W&W's dödliga set som var min personliga favorit med non-stop tunga dropp som man inte stod stilla till en sekund - där jag även sitter på axlar och vevar till vänster på denna officiella Ultra Europe bilden. Lyssna på det ni som är lika EDM tokiga: http://www.1001tracklists.com/tracklist/111794_wandw-at-mainstage-ultra-music-festival-europe-croatia-2016-07-17.html
 

Liknande inlägg

Till top