WE GO DRIVING IN YOUR FAST CAR

LIVET, MODE - STIL / Permalink / 0

När man bara jobbar, packar, sover och jobbar lite till dagarna i ända. Denna veckan har man glömt bort att de finns ett liv utanför allt detta. Älskar att bli påmind om det när man kommer ut från jobbet och möts av solens varma strålar klockan sju på kvällen. Eller när vänner drar i en och får en att komma ihåg o leva utanför allt detta med som sagt!
Hann baka kanelbullar igårkväll som inte var tråkiga att vakna upp till idag. Dofter gör verkligen mycket med sinnena kan man lugnt säga. Vår sockerkick som gått genom alla kollegor som fick sig en bit har nu totalt dippat men när den var som bäst så var de livat i huset. Att se kollegor stressade så som glada och energiska smittar av sig i vilket skede det än är men idag har vi samlat oss och det är så uppfriskande att känna en sådan magisk team-anda på kontoret. En individualist har aldrig riktigt känt på det stora i det förrän nu på vuxna dar. Och inte förrän då också insett vad hon till viss del har missat. Med rätt ingredienser i soppan blir allting så bra som man bara gör det och när man är trygg, har jobb som höjer en, kollegor som fulländar ens dagar och en hälsa som går att leva med blir soppan väldigt bra helt enkelt.
För övrigt så är det väldigt roligt att kunna damma av fyra år gamla plagg lite då och då. Att packa ihop en hel walk in closet är utmattande stundtals men även inspirerande. Sydde om tre klänningar igår bara som exempel!

 

Liknande inlägg

Till top