INTO THE MORNING LIGHT

MODE - STIL / Permalink / 1
Alltså. När man vandrat omkring i sin lägenhet i två dygn med svenska sommriga bär till både frukost, lunch och middag, sovit 16h i sträck senaste natten och inte burit något annat än sin morgonrock över kroppen - så har man haft en hel del tid till att bara surfa omkring på nätet om man säger så.
 
Vaknade imorse av solens strålar som trängde sig igenom persiennen på balkongdörren och gick då upp för att ta ytterliggare en skål med mjölk, jordubbar och blåbär. Läste några kaptiel i min bok och somnade sedan om igen. Men igår och idag har man ju som sagt också hunnit pinteresta en del, sätta igång sin kreativa sida lite på egen hand och filosofera om visioner man har i huvudet. Och jag måste bara poängtera att män som kan klä sig dressat och styla sig på unika sätt med små detaljer och accessoarer till vardags får mig att gå loss. Det är bara något extra och speciellt med det. Framförallt på sommaren när man kan välja lite mer olika typer av skor, material och silhouetter på både byxor, skjortor osv. Kunde sätta mig i Kungsträdgården igår och bara låta mig inspireras av alla som gick förbi nämligen. Det kändes lite små fånigt men samtidigt grymy motiverande. En liten glass på det och jag var mer än nöjd må jag säga. 
 
Känner därför att en liten tips-söndag på modefronten sitter fint när inspirationen flödat och allting bara känns så härligt ute i butikerna just nu. 
LADIES: Missa inte sommarens alla blåa toner och nyanser för exempel och titta efter det enkla. Det behöver inte vara för mycket av allt i varken färg eller mönster. Texturer i material på toppar och kjolar lyfter mer än vad man tror denna säsong. Plisserat är en nyckel till garderoben av klänningar och kjolar och när det gäller byxor så satsa på högmidja och culottes. Matcha med snörade sneakers eller sandaletter med öppna tår, långa halsband och axelremsväskor. Vill man ha print och tryck som poppar så satsa på stormönstrat och retroblommor i klara färger. Ett säkert kort för kallare dagar är även skinbyxor tro det eller ej. Skinnjackor och bombarjackor cupro eller någon härlig satin kvalite funkar även för allt.
#1 - - rxbin.blogg.se:

Jättefina färger!!

Liknande inlägg

Till top