MAN MÅSTE LEVA LAJF

LIVET / Permalink / 0
När jag har dessa damer vid min sida kan jag gå enom eld, dansa i regnet och känna sådan livslust utan dess like. Dem har förgyllt mina dagar sen den dagen jag flyttade upp till Stockholm och i torsdags hade vi kanske den roligaste och galnaste middagen och utekvällen hitills tillsammans. Kommer leva på den - men även alla andra stunder vi delar väldigt länge!
Tacksamhets-dag delux är det idag för att livet är så bra som det bara kan bli för tillfället. Ligger nerbäddad i min säng under vita lakan och med en ljuvlig disney film rullandes på TVn. Andas in frisk ljummen luft som smyger sig in genom min franska balkong, filosoferar lite smått om livet som bara har börjat i den riktning jag kämpat för i flera år. Viftar lite lätt på tossarna och ser framtiden ljusare och klarare för varje sekund som går. Det finns ingenting som kan sudda ut det leendet som jag bär på. Träningsverken i magen från allt skrattande det har bjudits på under veckans gång får dock gärna lägga sig lite nu. När både ens arbete och privatliv får en att må sådär riktigt dunder bra så har man nog hittat ganska så rätt i livet? Vägarna man går eller springer sig fram på i livet är inte alltid raka men detta som är nu och det jag strävat efter så länge att uppnå och känna inombords är äntligen här och rymmer upp hela min kropp och själ. 
This is the start of something new. Och jag säger som Jonathan Johanssons låttext: "Jag pekar mot Stockholm o säger... I like this. I like thi-is."
 


Liknande inlägg

Till top